Curs 2018-19 Modalitats assignatures Harmonia i Història de la Música
A 3r i 4t curs d'Ensenyaments Professionals de Música heu de cursar l'assignatura d'Harmonia.
Des de fa uns anys, existeix la possibilitat de cursar aquesta assignatura en modalitat presencial (assistint a classe setmanalment) o en modalitat semipresencial (assistint algunes vegades cada trimestre a classe al Conservatori i realitzant la resta de tasques mitjançant les eines TIC)

Per altra banda, l'assignatura d'Història de la Música de 4t, 5è i 6è cursos d'Ensenyaments Professionals de Música, també es pot cursar a cada curs en modalitat presencial o semipresencial (TIC).

Per a dur a terme la preparació del nou curs és necessari disposar d'una previsió del nombre d'alumnat interessat en cada una de les dues modalitats d'ambdues assignatures. És per aquesta raó que us demanam que contesteu aquesta enquesta.

Dia 26 d'abril es va dur a terme una reunió informativa. A la web del Conservatori també trobareu un document explicatiu que descriu de cada una de les dues modalitats d'ensenyament presencial - semipresencial. Una altra via d'obtenir informació pot ser la de parlar amb els vostres companys de cursos superiors que us poden comentar les seves impressions. Finalment, tots els professors del Departament de Composició us oferim la nostra ajuda per a resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir i trobar l'opció més convenient segons els interessos i expectatives de cada alumne/a.

Emplenar el formulari és obligatori i el termini es tancarà el dia 07 de juny de l'any en curs.

Llinatges *
Your answer
Nom *
Your answer
Especialitat Instrumental *
Your answer
Actualment estic cursant *
Harmonia *
Història de la Música *
Adreaça electrònica *
Your answer
La realizació d'aquest formulari no és vinculant. La decisió definitiva la realitzareu en el moment de la matrícula. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Conservatorio Profesional de Mallorca. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms