Prijava za radionicu PRIPREMA PREDLOGA PROJEKATA
Poštovani, ovo je obrazac prijave za on-line radionicu na temu Priprema predloga projekata za IPA2 Program prekogranične saradnje Srbija-Bosna i Hercegovina (Program).

Operativne strukture programa, u saradnji sa Zajedničkim tehničkim sekretarijatom Programa (ZTS), organizuju radionicu u dva termina:
26. aprila 2021. od 9:00 do 16:15 sati i
28. aprila 2021. od 9:00 do 16:15 sati.

Popunjavajem ove prijave iskazujete Vašu zaiteresovanost za učešće u radionici a potvrdu Vaše prijave, uz tehničke informacije o načinu pristupanja i metodologiji rada na radionici, dobićete od osoblja ZTS putem elektronske pošte sa adrese office@srb-bih.org.

ZTS zadržava pravo da raspodeli učesnike radionice u dva navedena termina u zavinosti od broja projava. Potvrda koju ćete u narednim danima dobiti će sadržati jedan (od dva termina) u kome ćete Vi učestvovati na radionici.

Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje ZTS isključivo za potrebe evidentiranja učesnika radi efikasnije organizacije radionice za koju se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci se neće koristiti u druge svrhe. U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da ZTS obustavi obradu Vaših ličnih podataka zbog čega nas možete kontaktirati putem elektronske pošte office@srb-bih.org
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime *
Organizacija / institucija *
Tip organizacije / institucije *
Država (u kojoj je organizacija / institucija registrovana) *
Grad/opština organizacije / institucije (prema zvaničnoj adresi) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy