Akademia e Animacionit - Thirrje për nxënës
Akademia e Animacionit ka për qëllim ofrimin e një programi të edukimit për ndërtimin e gjeneratës së re të animatorëve nga Kosova, duke i ekspozuar të rinjtë ndaj filmit të animuar si një formë e artit. Në animacion, krijuesit kanë liri të pakufizuar në eksplorimin e kulturave të ndryshme, të shprehjes së mendimeve dhe ideve, kombinimin e anës vizuale e kreative me tregimin. Ky program do të shërbejë si program ekstra kurikular për nxënësit e shkollave të mesme ne Prishtinë.

Programi ofrohet dhe mbeshtet në bashkëpunim në mes të Anibar dhe Komunës së Prishtinës.

Thirrja mbyllet me 30 Prill në ora 00:00.

Emri dhe Mbiemri *
Your answer
Data e lindjes *
Your answer
Vendbanimi *
Adresa dhe qyteti/fshati
Your answer
Emri i shkollës që vijoni *
Your answer
Klasa që vijoni (viti) *
Your answer
Email adresa *
Your answer
Numri i telefonit *
Your answer
A keni njohuri bazike mbi filmin e animuar? Nëse po, përshkruani përvojën tuaj? *
Your answer
A keni marrë pjesë ndonjëherë në punëtoritë e animacionit të organizuara nga Anibar? Nëse po, tregoni emrin e punëtorisë dhe cilat kanë qenë përvojat dhe përshypjet e juaja. *
Your answer
Cili është motivi juaj për të marrë pjesë në akademinë e animacionit? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Anibar. Report Abuse - Terms of Service