Congres Biodiversiteit
Beste,

U staat op punt zich in te schrijven voor ons congres. Het programma ziet er nu al veelbelovend uit. Vrijdagavond starten we na de opwarming door onze voorzitster Mieke Vogels met een lezing door Dirk Draulans. Kortom er is veel te beleven tijdens dit congres.

Naast de meer formele activiteiten zijn er tal van ervaringen, uitstappen en diverse ontmoetingen mogelijk. We hebben een groene ontmoetingsruimte waar verschillende infostandjes en werkgroepen te vinden zijn. Onze gezellige Taverne die paalt aan de ontmoetingsruimte is gans het congres open. Je kan daar een natje en een droogje en misschien toffe contacten vinden.

Dit congres met als thema biodiversiteit grijpt plaats in een bijzonder tijdsgewricht. Het thema van ons congres kan inderdaad niet los gezien worden van de coronacrisis die zich dan hopelijk over zijn hoogtepunt zal bevinden. Dit weekend overstijgt onze eerdere doelstellingen en zou wel eens een belangrijke steen kunnen worden in de verdere loop van een levensnoodzakelijke groene toekomst.

Heb je reeds betaald bij een vroegere inschrijving, dan blijft dit gelden.  Heb je reeds betaald en schikt de nieuwe datum je niet, neem dat contact met lieve.snauwaert@gmail.com

Graag individueel inschrijven!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Familienaam *
Voornaam *
Adres (straat, huisnummer) *
Postcode *
Gemeente *
Telefoon
Ik schrijf me in voor deelname *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy