KIDS ZOMERKAMP 2022
Beste ouders,

Kids Zomerkamp is ontstaan vanuit het idee, dat we basisschool kinderen een ervaring meegeven die ze voor de rest van hun leven met zich meedragen. 3 spectaculaire dagen waarin zij niet alleen leuke activiteiten doen, maar ook dingen leren over pesten, discriminatie, normen en waarden, etc. Vanuit dit idee gaan wij er weer voor zorgen dat het ook dit jaar, op 18, 19 en 20 juli, weer een spektakel wordt!

Via onderstaand formulier kun je kinderen aanmelden. Als je er zeker van wilt zijn, dat vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in het team komen, dan willen we je vragen om de hele groep in 1x aan te melden. Door onderaan op het knopje "volgende" te klikken, kun je tot 10 deelnemers tegelijk aanmelden.

De betaling voor het Kids Zomerkamp kan op 2 manieren:
- Contante betaling van €100 bij Sportcentrum B-Active
- Na inschrijving krijg je van ons een tikkie van €100

Het is ook mogelijk om een annuleringsverzekering toe te voegen van €3,50 per ticket. Je kunt dan indien je onverwachts niet kun deelnemen het bedrag van €100 terug krijgen.

Wij willen jullie vragen alle gestelde vragen in het inschrijfformulier in te vullen, zodat we alle informatie hebben! Klik na iedere pagina op volgende, om verder te gaan met inschrijven totdat je het formulier uiteindelijk kunt versturen. Indien je minder dan 10 deelnemers wilt aanmelden, kun je de andere deelnemersvelden leeg laten.

Het is ook mogelijk om voor €50,- je team een eigen naam te geven. Je kunt dan bijvoorbeeld je bedrijfsnaam vermelden als teamnaam. Indien je dit wilt, kun je het aangeven in onderstaand formulier.

Met vriendelijke groet,

Team Kids Zomerkamp 2022


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy