Ben je klaar voor het survivalweekend van T-jong?
Twijfel je of het survivalweekend wel je ding is? Met deze korte en simpele test kan je dat eenvoudig nagaan. Is er daarna nog iets onduidelijk? Laat onderaan je e-mail adres na en wij beantwoorden al je vragen. (toch die ivm T-jong en het survivalweekend, voor levensvragen wijzen we graag door naar je godsdienstleraar, de paus, Niels Destadsbader of Donald Trump)

Om het goede resultaat van de test uit te rekenen heb je beperkte rekenskills nodig, voor het survivalweekend zelf zijn die van minder belang. We weten het, de dag van vandaag zou dit alles automatisch moeten gebeuren, maar surival-goeroe's zijn nu eenmaal geen informatici.

Wat is voor jou een aangename wandeling?
Hoe lang kan je zonder douche?
Hoe ziet een goed toilet er voor jou uit?
Hoeveel moet je dagelijks eten?
Wat is nodig voor een goede nachtrust?
Dit was de test
Tel je resultaat op.

Meer dan 21:
Je voelt je meer thuis in het bos dan in je huis, koken op kampvuur gaat je beter af dan op inductie en een trektocht zou je liefst op dagelijkse basis doen. Schrijf je dus zeker in voor ons weekend - maar leg de verwachtingen wel niet te hoog: het survivalweekend dat wij in gedachten hebben, is voor jou eigenlijk een dag als een ander.


Tussen 13 en 21:
Een eindje wandelen schrikt je niet af, je vindt het jammer dat je tent al weer veel te lang stof ligt te vergaren, en je zou dolgraag wat meer weten komen over welke eetbare kruiden je allemaal in het bos tegenkomt: je bent helemaal klaar voor het survivalweekend van T-jong. Begeef je als de bliksem naar het inschrijvingsformulier en schrijf je in, na het weekend zal je een nieuw mens zijn.

Tussen -2 en 12:
Je zou het survivalweekend natuurlijk wel overleven, maar of je er plezier aan zou hebben is een andere vraag. Denk er even over na of ons megatoffe gezelschap het waard is om ver buiten je comfort-zone te gaan, en als het antwoord nee blijkt te zijn: in september gaan we bowlen in Oostende, een activiteit waar je een pak minder survivalskills voor nodig hebt.


Lager dan -2:
Hmmm, misschien is het survivalweekend je ding wel niet en kan je deze beter even overslaan. Maar niet getreurd: in september gaan we bowlen in Oostende, daar zullen normale toiletten zijn, gekoelde drankjes en gaan we naar een plaats die op een korte wandelafstand van het station ligt.

Heb je nog vragen?
Your answer
E-mail adres
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Wel Jong Niet Hetero. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms