Ilmoittautuminen Ropeconin Cosplaydeittiin!
Haluatko kysyä cosplaydeitistä jotain? Lähetä sähköpostia osoitteeseen deittiheittiot@gmail.com, sinne voit laittaa viestiä siinäkin tapauksessa, että perut osallistumisesi tai kysyä, miten voit muuttaa hahmoasi deittiin. Lähetämme kaikille ennakkoilmoittautujille sähköpostia, lähempänä tapahtumaa (pyrimme tekemään tämän noin 2-1 viikkoa ennen conia, jos osallistujamäärä sen sallii). Ilmoittautujat saavat ilmoittautuessaan sähköpostiinsa kopion vastauksistaan ilmoittautumislomakkeeseen.
Email address *
Tarvitsemme sähköpostisi kommunikointiin! Varmista, että sähköpostisi on toiminnassa ja osoite on oikein, muuten emme voi tavoittaa sinua!
MIHIN DEITTIHEITTIÖT KÄYTTÄVÄT TIETOJASI
Ilmoittautumislomakkeen tietoja käytetään vain ohjelman järjestämiseen, sekä viestintään osallistujien kanssa. Tämän vuoksi tarvitsemme sähköpostiosoitteen ja jonkin nimen, jolla hänet tunnistamme conipaikalla. Tiedot hävitetään Cosplaydeitin jälkeen, poistamme myös sähköpostimme muistista kaikki muut paitsi conien tai ohjelmavastaavien osoitteet.

Osallistujien tietoja ei anneta, luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.

Kysymme myös osallistujan mahdollisesta kiireestä ohjelmapäivänä. Jos tiedämme, että sinulla on kiire, voimme sijoittaa sinut deitin alkuun, jolloin ehdit ottaa osaa cosplaydeittiin ja siitä jatkaa sitten sinne, minne ikinä kiirehditkään.
Emme oleta, että tiedät viikkoja ennen conia aikataulujasi, joten tätä ei tarvitse tietää nyt ilmoittautuessasi. Kerrothan siitä kuitenkin meille ennen deittiä, jos sinulla on tiukka aikataulu.

Sori ylimääräisestä luettavasta, mutta EU:n tietosuoja-asetus vaatii, että tiedät mihin tietojasi käytetään ja miten saat ne poistettua. Raksi ruutuun, jos olet ylemmän lukenut ja hyväksyt sen. *
Required
Cosplaydeitin suositusikäraja osallistujille ja yleisölle on 12-vuotta. Harkitsemme tapauskohtaisesti sitä nuorempien osallistumisen. Huomoithan, että tämä on suositus, eikä meillä ole resursseja valvoa yleisön ikää tällä hetkellä.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service