Platsansökan till Glinets förskola
Här kan ni som är intresserade av att ert barn ska börja på förskolan Glinet anmäla intresse, ni placeras då i kö för antagning. Det går inte att ställa sig i den kommunala kön till Glients förskola, däremot går det stå i kommunens kö samtidigt för placering till en annan förskola. En eventuell placering via kommunens kö påverkar inte Glients kö och vice versa. Observera även att kommunens mål att erbjuda förskoleplats inom fyra månader endast gäller genom kommunens kösystem.

Vänligen notera att Glinet är ett föräldrakooperativ, vilket innebär att vårdnadshavare till barn på Glinet är aktiva i att sköta om förskolan regelbundet genom städning, gemensamma "fixardagar" etc. För att ta del av vad som krävs av er som medlemmar läs mer under Ekonomisk förening / Medlemsinsats.

Uppstår konkurrens om platser som erbjuds gäller nedan urval;

1) Syskon till barn som redan har plats på Glinets förskola. Med syskon menas här samtliga barn folkbokförda i samma hushåll oavsett vårdnadshavare
2) Barn folkbokförda på en adress med kortast geografiska avstånd till förskolan. Mätning sker bilvägen från Stabby backe enligt eniro.se.

För frågor gällande kö och antagning kontakta antagning@glinet.se

Du kommer få en kopia på din ansökan per e-post när den är inskickad, har du inte fått någon e-post kontrollera skräpposten.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service