Inscripció a la 34a Marxa pels camins del Penedès
Diumenge 19 d'abril de 2020 (Cal Mata, Saifores)
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Inscripció de més participants (en cas necessari)
Your answer
CP i Municipi *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
DRETS D'INSCRIPCIÓ: 8€/persona
Atenció: Aquesta sol·licitud d'inscripció està pendent de pagament.

Un cop feta la sol·licitud, rebràs un correu electrònic amb les instruccions de pagament mitjançant ingrés o transferència a l'IBAN ES67 2100 0095 44 0200841344, on caldrà indicar com a concepte "Marxa + Nom + Cognoms".

La inscripció serà vàlida quan hagi estat abonada. La Fundació Marta Mata Garriga rebrà automàticament la notificació dels abonaments.
Protecció de dades *
Les meves dades i la informació associada seran recollides, per al seu tractament posterior, en un fitxer titularitat de la Fundació Marta Mata Garriga, exclusivament amb la finalitat de gestionar la meva sol·licitud, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament. Mitjançant l'enviament d'aquest formulari, la persona interessada presta el seu consentiment a l'indicat al paràgraf anterior. Així mateix, la persona interessada podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant la notificació als responsables del tractament (Fundació Marta Mata Garriga) a l'adreça electrònica info@fundaciomartamata.org o al seu domicili social: carrer de Dalt, número 6 (43715 Saifores).
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy