Работилница "ползоДВОРно"
Добре дошли в работилницата за екстериорен дизайн "ползоДВОРно"! В нея ще научите как се разработва и финансира проект и ще работите за една добра кауза - нов облик на двора на детска градина "Българка".

Крайният срок за регистрация е 23:59 ч. на 04.04.2019 г., а самата работилница ще се проведе между 13 и 21 април. Победителите ще спечелят възможността да осъществят проекта си с помощта на фондация ПОдЛЕЗНО.

Учасници в предизвикателството могат да бъдат студенти от различни специалности или младежи с отношение към заобикалящата ни среда. Журито ще дава допълнителни точки ако работите в мултидисциплинарен екип. Всеки член на екипа трябва да попълни индивидуално регистрационната форма, като посочи името на своя екип.

За повече информация за програмата, лекторите и журито - следете нашата Фейсбук страница www.facebook.com/podlezno и Фейсбук събитието

Участието е безплатно, но попълването на този формуляр е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. За въпроси можете да ни пишете на podlezno@gmail.com . Молим всички регистрирани да се отнесат отговорно към своето участие и, ако се наложи да отсъствате в някои дни или да пропуснете изцяло събитието, да ни уведомите своевременно на посочения имейл адрес.

Успех на всички кандидати!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service