inschrijving Omloop Het Nieuwsblad - Energy @Volvo -3 maart 2019
Met de Omloop Het Nieuwsblad opent de Etixx Classics Tour met een knaller van formaat!


De inschrijving voor Volvo-medewerkers is gratis. (ticket enkel geldig op naam, bij afwezigheid zonder verwittigen zal inschrijvingsgeld aangerekend worden)

Kijk je er ook al naar uit om die winterblues van je af te fietsen? Dan schrijf je je maar best in voor de Omloop Het Nieuwsblad Cyclo van de Etixx Classics Tour, de opener van ons wielerseizoen! Een dag na Greg Van Avermaet en co trotseer je dezelfde hellingen en zwoeg je op dezelfde kasseistroken. Van op de kasseien van de Haaghoek tot op de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg zit je vol in de finale van dé jaarlijkse openingsklassieker. Zet zondag 3 maart nu al in je agenda, want je wil deze tocht over historische wegen in de Vlaamse Ardennen niet missen, toch?

Je hebt keuze uit 3 afstanden: 130, 90 en 65 km. Kies je voor de langste afstand, dan start je tocht net als de profs in Gent en kom je aan in Ninove. De andere afstanden vertrekken in Ninove en komen daar ook weer aan.

Email address *
Naam + Voornaam *
geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
geslacht *
Adres *
Telefoonnummer *
Personeelsnummer *
Nationaliteit *
noodnummer *
afstand *
Ik verklaar mij akkoord dat het de verantwoordelijkheid van de sporter zelf is om goed voorbereid en met een goede gezondheid aan de start te verschijnen. De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht.Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle.De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service