INSCRIPCIÓ ALS TALLERS GASTRONÒMICS INTERCULTURALS- ONG-SED LLEIDA
El dissabte 9 de novembre de 2019 l'ONG SED-Lleida i Granja Pifarré organitzen una jornada de gastronomia intercultural en format familiar. Grans i petits podran gaudir de tallers de cuina de diferents cultures posant en valor la riquesa de compartir les diferents tradicions que tenim a taula. L'activitat es realitzarà a Granja Pifarré (en la Web hi ha la localització) al cor de l'Horta de Lleida. Un espai ideal per passar un matí en família participant de manera activa en els diferents tallers de cuina.
L'activitat dels tallers s'iniciarà a les 11h i a les 13h celebrarem el final de la mateixa amb un vermut solidari per tastar els diferents menjars elaborats. Compartirem alguna història curiosa relacionada amb la gastronomia i també amb la cultura.
Per fer l'activitat més sostenible es demana a tots els participants que es portin un got de més d'un ús de casa, així entre tots evitarem els gots de plàstic d'un sol ús. Farem bones dues de les 3 R, reutilitzar i reduir.
Tota la ciutadania està convidada a compartir un matí multicultural i mol instructiu perquè coneixerem receptes de diferents llocs del món.
L'activitat és gratuïta però demanem que feu la inscripció per gestionar temes d'ingredients i altres. Ja ho sabeu, si voleu esteu convidats a.... ENS MENGEM EL MÓN?
Nom i cognoms
Your answer
Nombre d'adults
Your answer
Nombre d'infants (menys de 16)
Your answer
OPCIONAL: Contacte (mail o mòbil) per si hem d'informar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.