Prijava - Running together - Banjalučki polumaraton 2019
Ove godine smo takođe dobili jedinstvenu priliku da na Banjalučkom polumaratonu učestvuju i osobe sa invaliditetom. Iz Novog Sada, od organizacije pod nazivom “Running together” (Trčimo zajedno – http://www.running-together.org) nam stižu kolica, koja se prave u Češkoj. Ova kolica su prilagođena i napravljena baš za ulično trčanje. Trkači-volonteri će na Banjalučkom polumaratonu gurati kolica u kojima će se nalaziti osobe, uglavnom klinci, koji inače ne bi mogli učestvovati. Pokazano je na drugim trkama (nedavno i u Novom Sadu) da izuzetno uživaju u ovoj vožnji. Na Banjalučkom polumaratonu će biti uključeno 12 osoba sa invaliditetom, uglavnom djece. Na našoj polumaratonskoj trasi, na 5 lokacija, otprilike svaka 4 kilometra, će se vršiti izmjene učesnika. Učesnici na lokacijama čekaju sa svojim starateljima i tu se izmjenjuju. Distancu od 21,1 km ćemo podijeliti između gurača kolica u odnosu na to koliko nam se trkača-volontera prijavi. Želimo da svi dobiju šansu da pomognu!
Kolica su napravljena tako da se izuzetno lako guraju i potpuno su prilagodjena da mogu ići sporo ili brzo. Naš plan je da kolica završe polumaratonsku distancu za nekih 2 sata i 30 minuta.
Na cilju u tvrđavi Kastel ćemo obezbjediti mjesto za okupljanje svih koji su gurali kolica, učesnika i njihovih staratelja za malo druženje i fotografisanje.
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane trkače da se prijave na formularu ispod.
Svi trkači-volonteri kolica dobiće prigodnu zahvalnicu za učešće.
MOLIMO POPUNITE SVA NAZNAČENA POLJA
Ime *
Name
Your answer
Prezime *
Last Name
Your answer
Grad *
Your answer
Email *
Email
Your answer
Pol *
Sex
Godina rođenja *
Year of birth
Your answer
Telefon *
Your answer
Koju ste najveću dužinu istrčali do sada? *
Izgled kolica
Trkači koji guraju kolica moraju prethodno biti potvrdjeni za učešće na Banjalučkom poumaratonu! *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service