FORMULARI D'INSCRIPCIÓ NeuPols 2021
Ara per ara s'han exhaurit les places, responeu el formulari per a entrar en LLISTA D'ESPERA
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Has efectuat el pagament de la bestreta (paga-i-senyal) ? *
Si no l'has fet no omplis el formulari ja que la inscripció no serà vàlida
Required
Cognoms *
Nom *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Adreça (carrer, número i pis) *
Codi postal i Població *
Telèfon mòbil *
Correu electrònic *
És important, us enviarem informació necessària del viatge, poseu un que consulteu amb regularitat i comproveu que sigui correcte
NIF/CIF *
Exemple: 47834510N
Universitat *
Required
Estudis *
Required
Unitat Docent *
Required
Curs
Contestar només si curses medicina
Producte *
Recorda que hauràs de pagar l'import del pack que seleccionis. El preu del lloguer de casc és de 3€/dia i s'ha de realitzar el pagament directament a l'establiment de Deux Alpes.
Talla Samarreta *
Has vingut a les edicions anteriors? *
Marca totes les edicions en les que has estat
Required
Com t'ha arribat la informació de Neupols 2021? *
Voldràs participar en els sopars d'intercanvi? *
Required
Disposes del certificat COVID de la UE? *
Requeriment indispensable per poder accedir a França
Required
Has llegit, entès i acceptes les normes i funcionament de l'organització de NeuPols 2021? *
1. L’organització de NeuPols 2019 no es fa responsable del comportament inadequat o els desperfectes ocasionats pels participants. En cas de produir-se, cada participant assumirà la seva responsabilitat a títol individual. 2. S’estableix una data límit per a renunciar a l’activitat, superada aquesta l’organització no podrà garantir el reemborsament. 3. En cas que la demanda de places fos superior a l’oferta disponible, l’organització es reserva el dret d’administrar aquestes places com més convenient li sembli arribat el moment. 4. En cas d’un imprevist aliè a l’organització o si per causa de força major es modifiquessin els paràmetres establerts inicialment per NeuPols 2019, l’organització es reserva el dret d’oferir un producte equivalent d'import 20€ superior al producte original mantenint la data límit de renuncia anteriorment esmentada i en el supòsit que aquesta hagués estat superada es mantindria vigent el que estableix el punt 2 d’aquesta normativa. 5. L’organització es reserva el dret d’establir amb l’agència i les empreses col·laboradores els tractes i les clàusules que al seu entendre siguin més favorables pels participants de NeuPols 2019. 6. Una vegada formalitzada la inscripció, aquells participants que s'assignin com a responsables d'habitació accepten la incorporació a un grup de WhatsApp gestionat per la organització per tal de facilitar la gestió de les activitats o en cas d'emergència.
Required
Acceptes termes i condicions de privacitat? *
En nom de Neupols tractem la informació que vostè ens facilita amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en que existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Neupols estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir-hi, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan aquestes dades ja no siguin necessàries. Tanmateix sol·licitem l'autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelitzar-lo com a client.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy