Fòrum veïnal "Contaminacions ocultades"
AMIANT 14-03-19 RESIDUS 26-03-19 ELECTROMAGNÈTICA 11-04-19
Email address *
Inscripció
Estem exposats, estem exposades. Vol dir que la contaminació de les llars, carrers, barris, centres de treball, d’estudi i de lleure ens sotmeten a una exposició tòxica sovint desconeguda que posa en perill la nostra pau, la nostra salut i la nostra seguretat.

El metabolisme urbà ingereix recursos alimentaris, energètics i materials. Els consumeix i excreta residus sòlids, líquids i gasosos. Els nostres cossos i el medi ambient suporten una càrrega tòxica creixent que augmenta amb l’edat. Com menys exposició, menys acumulació, però petites quantitats poden tenir un efecte letal en forma de col·lapse, malalties, predisposició a emmalaltir o afebliment de la salut.

La nostra salut és massa important com per deixar-la en mans d’altres, massa important com per subestimar les contaminacions ocultades, les seves causes i les seves alternatives. El coneixement i l’acció són claus per preservar la nostra salut. Més enllà de la greu contaminació atmosfèrica que patim, en aquestes jornades volem posar el focus en unes altres contaminacions més amagades.

Les sessions a les quals et convidem són imminentment pràctiques: persones expertes ens explicaran els trets bàsics (ser conscients), activistes veïnals exposaran diversos conflictes al respecte (lluitar) i es faran propostes concretes que es posaran a consideració de l’assistència (viure i sobreviure). Tot en dues hores. Entrada gratuïta.

Contaminació per l’AMIANT: dijous, 14 de març - 19 h
Contaminació pels RESIDUS: dimarts, 26 de març - 19’30 h
Contaminació ELECTROMAGNÈTICA: dijous, 11 d’abril - 19 h

Lloc: Casal de Barri Pou de la Figuera / C. Sant Pere més Baix, 70
Organitza: FAVB (Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona)

Marca quina o quines jornades assistiràs?
El teu nom i cognom:
Your answer
Ets d'alguna AV, col·lectiu o entitat interessada en aquests temes? Quina?
Your answer
Protecció de dades
RESPONSABLE: FAVB Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona CIF: G-08508186 Carrer Obradors, 6-10 tel: 93 412 76 00
FINALITAT: Les dades que s’indiquin en la recollida de signatures, tindran única i exclusivament la finalitat de servir per organitzar les Jornades "Contaminacions ocultades", sense que en cap cas puguin ser usades per a una altra finalitat diferent.
LEGITIMACIONS: El consentiment informat.
DESTINATARIS: La FAVB.
DRETS: Les dades que s’han facilitat es tractaran per la FAVB d’acord amb les finalitats descrites en aquest document, i en aquest sentit se l’informa que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, o limitació, i a oposar-se al seu tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades a la següent adreça de correu electrònic laura@favb.cat
INFORMACIÓ ADDICIONAL: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al nostre web https://www.favb.cat/
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service