ОФИЦИАЛНО ВЕГЕТАРИАНСКО ПРЕБРОЯВАНЕ
Здравейте приятели, дойде време да направим официално преброяване на вегетарианците, веганите, суровоядците... в България. Защо преброяването е важно и как ще се ползва получената информация? Важно е да имаме достоверна информация за броя на вегетарианците в България, защото по този начин ще имаме по-голяма възможност да получим съдействие от законодателните органи за инициативите, които сме започнали и които предстоят за в бъдеще. С тази анкета ние не просто ще получим информация за това колко сме вегетарианците/веганите, но ще се запознаем с вас и вашите предложения и идеи за това каква дейност трябва да развива Сдружението и с какво можете да се включите в подкрепа на идеята и така ще разберем какво ние бихме могли още да направим за вас!

Молим ви, разпространявайте анкетата до всички, които знаете, че са вегетарианци. Пишете им лично, за да не пропуснат съобщението в потока от информация. Анкетата е безсрочна, защото знаем, че всеки ден се "ражда" нов вегетарианец :). Но не отлагайте записването - нека покажем, че сме много и сме силни :).

п.с. Анкетата е на няколко страници, като на всяка страница в края долу отляво си има бутон "Continue ››" - това е бутона за продължаване. Въпросите на първа страница са задължителни за отговаряне - тези, на които има знака * - ако не отговорите на такива въпроси няма да продължи напред. На последната 4-та страница се появява бутон "Submit" - едва, когато натиснете него, данните, които сте попълнили преди това, ще се изпратят и отчетат.

Отбележете в коя категория попадате според избора си на хранене. *
даваме възможност за по-широко уточняване на категориите, за да сме наясно всеки отбелязал се какво точно разбира в понятието, което употребява за начина си на хранене
Имате ли деца под 12 години, които са вегетарианци *
ако децата ви са над 12 годишни, моля попълнете отделна форма за преброяване за тях
Регистрирано ли е детето ви в отделна регистрация за преброяване
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.