Inscripcions Assemblea Sindical Oberta JOVE
Que cal canviar de CCOO? Hem de tenir alliberats sindicals? Com tenir més presència? Quines decisions s’han de consultar als afiliats i afiliades? Nous espais de participació? Quin paper ha de jugar el sindicat enels moviments socials? Com organitzar els col·lectius que tenen més difícil l’accés al mercat de treball? i les persones en situació d’atur? Que és el més prioritari: augmentar salaris, reduir jornada, l'estabilitat laboral, ...? Com garantir la igualtat entre homes i dones en el món laboral? Com facilitar que tothom pugui participar en la negociació del seu conveni? Cal buscar altres formes de lluita per defensar les nostres reivindicacions més enllà de la vaga?Hem de rebre subvencions institucionals en reconeixement del paper social que juga el sindicat?

Volem un sindicat millor, més fort, més cohesionat i amb més representació. Aquest debat ha de servir per redefinir-nos, per veure què i com hem de canviar. El sindicat està representant els nostres interessos degudament? Si podria fer-ho millor, què és el que hauria de canviar?

L’Assemblea sindical oberta ens ha de servir per veure que hem fet bé, fer autocrítica d’allò que no hem fet bé, i treure propostes i conclusions per millorar i canviar tot allò que considerem. Més info a http://www.ccoo.cat/noticia/192770/assemblea-sindical-oberta-jove#.VXrIePntlHw
Nom *
Your answer
Correu Electrònic *
Your answer
telèfon *
Your answer
Federació
Territori
Data de neixament?
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CCOO Catalunya. Report Abuse - Terms of Service