Påmelding Trysil Sommerskiskole 2024
Alle punkter i påmeldingen må fylles ut for at skjemaet skal gå igjennom. Vi anbefaler at man benytter Google Chrome eller Safari som nettleser for en sikker påmelding. Hvis du ikke mottar en mail fra Google med dine påmeldingsvalg få minutter etter din påmelding, vennligst send en mail til kontakt@trysilsommerskiskole.no.
Det er 220 ledige plasser i hver uke, utenom skiskyting hvor det kun er 100 plasser. Utøvere som blir påmeldt etter at det er fullt, vil automatisk bli satt på venteliste. Blir du satt på venteliste, vil du få mail om dette.

E-post adressen du legger inn her, blir også brukt som faktura adresse.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-postadresse for kontakt før, under og etter skiskolen
*
Navn kontaktperson
*
Telefon
*
Velg uke. Pris per uke er 6300 kr *
Required
Fornavn deltaker
*
Etternavn deltaker
*
Kjønn
*
Fødselsår deltager
*
Klubb
*
For skiskyting: Vi har et veldig begrenset antall utlånsvåpen. Har du behov for å låne våpen?
Clear selection
Velg størrelse på t-skjørte til deltager (unisex)
*
Allergier
Rom-ønske:
Her kan du angi maks 2 personer du ønsker å dele rom med. Da er det større sjanse for at ett av ønskene blir etterkommet. 
*
Busstransport i regi TSSS. Angitt pris er tur-retur. Huk av der du vil gå på/av bussen *
Hvis det skal bestilles transport bare en veg, så redegjør for det i kommentarfeltet
Faktura og informasjon om betaling blir sendt ut i egen e-post senere. Påmeldingsavgiften deles i 2 rater, med forfall 10.januar og 1.mai 2024.  Ved avmelding av skolen etter at første innbetaling er gjort, beholder Trysil Sommerskiskole kr 700,- av innbetalt beløp. Etter 1.juni refunderes halvparten av den totale kursavgiften. Dette gjelder også ved legeerklæring. Det blir ikke refundert penger ved avbrutt skole. *
Required
Samtykke om bilder og video
Det vil bli tatt bilder og video av vår profesjonelle fotograf under sommerskiskolen for å gi deltakerne et varig minne av uka. I tillegg vil det bli filmfremvisning under infomøte på kveldene. Link til mappe med bilder og film vil bli tilsendt etter sommerskiskolens slutt. Fotomaterialet vil også kunne bli brukt i promotering av Trysil Sommerskiskole på våre sosiale plattformer og nettside (Facebook: Trysil Sommerskiskole, Instagram/TikTok: @trysilsommerskiskole, Nettside: www.trysilsommerskiskole.no) både under og etter skolens slutt. Utvalgte bilder kan også bli publisert på våre sponsor og samarbeidspartnere sine sosiale plattformer (f.eks.SWIX, Madshus eller Alpina). I tillegg har vi vår egen snapchat konto: trysilsommerski. Her oppdaterer trenere med film og bilder fra øktene, gir tips, svarer på eit. spørsmål og minner deltakerne på viktig informasjon (f.eks. når disco eller treningsøkta starter). Profilen er lukket, og kun godkjente venner har tilgang til å se "Mystory"
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy