Kom med på holdet bag Spejdernes Lejr 2022
I sommeren 2022 holder vi verdens bedste spejderlejr i Hedeland Naturpark. Bag lejren står en stor frivillig lejrorganisation, som du kan være med i.

I lejrorganisationen er vi en blandet flok: Nogle har været spejdere i mange år; andre har aldrig været det før. Nogle har planlagt store lejre før; andre er nybegyndere.

Det vigtigste er vores fælles mål om at give børn og unge en fantastisk spejderoplevelse, som bygger på spejdernes mission om at gøre børn og unge beredt til livet gennem fællesskab, friluftsliv og udfordringer. Vi tror på, vi lykkes, fordi vi er et stærkt fællesskab.

Vi er allerede i gang – og du er velkommen. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så bliver du kontaktet af en repræsentant for det område, du har skrevet, du gerne vil være en del af.


ONLY FOR INTERNATIONAL
If you do not speak Danish, please tick the box below, type your name and e-mail in the next paragraphs and we will contact you for further information.
Fornavn / First Name *
Efternavn / Last Name *
E-mail *
Tast e-mail igen / repeat e-mail *
Telefonnummer *
Område du er interesseret i som 1. prioritet *
Område du er interesseret i som 2. prioritet *
Har du relevante erfaringer på et eller begge områder, kan du skrive dem her
Jeg er over 16 år / I am older than 16 years old *
Required
Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Når du udfylder formularen, kan vi kontakte dig om mulighederne for at blive medlem af lejrorganisationen for Spejdernes Lejr 2022.
Områdechefer, udvalgschefer, lejrchefer og sekretariatet har adgang til oplysningerne. Vi sletter selvfølgelig dine kontaktoplysninger, når lejren har været afholdt, dvs. i august 2022.
Du kan til enhver tid skrive til info@sl2022.dk og bede om at få dine oplysninger slettet.
Det juridiske grundlag for behandlingen af personoplysningerne er Persondataforordningens artikel 6, stk. 1 (f).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.