ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ «ZEWKlima- Με την ανανεώσιμη ενέργεια εναντίον της ανεργίας των νέων – Εκπαιδεύοντας τους νέους για την ενεργειακή μετάβαση»
Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας και Ξενοφώντος 2) από τις 14:00 έως τις 18:00.

Διοργανώνεται από την ΚοινΣΕπ «Άνεμος Ανανέωσης» που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Βερολίνου (Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW), Berlin), το University of Cádiz της Ισπανίας, την WRE Hellas S.A., το Naturschutzzentrum Ökowerk Berlin e.V, το Ludwig-Bölkow-Systemtechnik GmbH και το γραφείο μελλοντικών σπουδών του Βερολίνου ώστε να υλοποιηθεί η έρευνα σε Ελλάδα και Ισπανία και να αναλυθούν τα αποτελέσματά της. Το πρόγραμμα αξιολογήθηκε κι επιλέχθηκε προς χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (European Climate Initiative), η οποία αποτελεί χρηματοδοτικό εργαλείο του Γερμανικού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας (BMUB). Συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Βερολίνου (Hochschule für Technik und Wirtschaft -HTW).
Email *
Επιβεβαίωση συμμετοχής/Confirmation of participation
Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας./Please fill the form to confirm your participation
ΟΝΟΜΑ / NAME : *
ΕΠΩΝΥΜΟ / SURNAME : *
ΦΟΡΕΑΣ/Organizer: *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ PHONE NUMBER:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy