Välkommen med på miniläger!
Går du i 3:an-7:an? Då är du välkommen att vara med på miniläger 23-24 november i Pingstkyrkan Trollhättan.

Vi kommer att leka, ha tävlingar och annat skoj. Lägret avslutas med söndagsskola där det förutom vanlig storsamling också kommer vara intressegrupper.

De som vill är välkomna att sova över, men man kan också välja att vara med delar av lägret.

På lördagen startar vi igång kl 16.30, kom mätta. På söndagen är det Gudstjänst kl 11 där lägerdeltagarna är med i söndagsskolan. Detta är slut kl 12.40 och då avslutar vi även lägret.

Plats: Pingstkyrkan Trollhättan
Kostnad: 60 kr. Betalas kontant på plats med jämna pengar eller via swish 123 228 5021 alternativt bankgiro 5101-1443 och märk med ”miniläger+efternamn”.
Anmälan: senast 18 november via detta formulär
Frågor till Sandra Torstensson via mail sandra@trollhattanpingst.se eller mobil 0738024445

För att lägret ska kunna genomföras behöver ni föräldrar hjälpa till med lägret. Vi behöver några som är med hela lägret, några som hjälper till med maten och kanske någon extra som sover över. Hör av dig om vad du kan hjälpa till med!

Detta är bra att ha med sig: Ombyte, sovkläder, sovsäck, liggunderlag/luftmadrass, extra filt, kudde, tandborste, tandkräm, liten handduk.

ÖVRIG INFORMATION
Under minilägret kommer vi kanske ta bilder och filma. Genom att anmäla dig till minilägret godkänner du också att finnas med på bild och film. Skulle det vara så att du av någon anledning inte vill finnas med behöver du höra av dig till oss innan lägret och berätta detta. Tex kommer bilderna användas till vår hemsida och annan reklam för vår verksamhet.

Anledningen till att vi kan ha mycket av våra verksamheter helt gratis och hålla avgiften på minilägret låg är för att människor ger av sina pengar till Pingstförsamlingen i Trollhättan men också för att vi söker bidrag via Pingst Ung. Detta betyder att du genom att anmäla dig till lägret också godkänner att du blir medlem i vår lokalavdelning i Pingst Ung under året så att vi kan söka bidrag. Du kommer att få SMS/Mail med en länk för att godkänna ditt barns medlemsskap i verktyget Pingst Ung People. (Medlemsskapet kostar inget och du förbinder dig inte till något genom att bli medlem, hör av dig om du har några frågor).
När är du med? *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Födelsedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Postadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort/Stad *
Your answer
Mobilnummer + Namn till vårdnadshavare *
Your answer
Mailadress vårdnadshavare *
Your answer
Mobilnummer deltagare
Om ditt barn får sköta medlemsskapet i Pingst Ung People själv kan du fylla i ditt barns mobilnummer här
Your answer
Mail deltagare
Om ditt barn får sköta medlemsskapet i Pingst Ung People själv kan du fylla i ditt barns mail här
Your answer
Allergi / Specialkost *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Trollhättan Pingst. Report Abuse