LOSRAVELDA RESELLER
Nak jana pendapatan tambahan di musim perayaan ini. Inilah masa yang sesuai. Ayuh jana pendapatan bersama kami di LosraVelda. Antara sebab anda perlu memilih LOSRAVELDA sebagai tempat memulakan perniagaan anda.
1. MASA YANG FLEKSIBEL
Anda boleh membuat promosi anda sendiri di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa. Anda hanya perlu mempunyai social media seperti Whatsapp, Instagram, Facebook dan juga media sosial yang lain untuk mempromosi barangan LosraVelda.
2. TIADA RISIKO RUGI
Barangan dari LosraVelda memang sentiasa menjadi perhatian ramai kerana rekaan yang cantik serta harga yang sangat berpatutan, jadi tiada risiko rugi yang bakal anda tanggung. Disebabkan permintaan yang sangat tinggi, kami yakin anda dapat menjual barangan LosraVelda yang diminati ramai ini.
3. PRODUK HOT SELLER
Produk LosraVelda sering menjadi pilihan orang ramai kerana harga dan rekaan yang sangat terbaik. Jadi bayangkan sekiranya anda dapat menjual produk yang diminati ramai ini. Anda boleh layari website rasmi LosraVelda di www.losravelda.com sekarang untuk melihat sendiri rekaan LosraVelda. Pasti anda akan jatuh hati dengan koleksi LosraVelda.
4. BIMBINGAN DAN NASIHAT PERNIAGAAN
LosraVelda akan berusaha memberi ilmu perniagaan kepada pemborong atau dropship rasmi LosraVelda. Bahan-bahan untuk pemasaran pemborong atau dropship juga disediakan seperti gambar, video dan lain-lain.
5. KEUNTUNGAN YANG BERLIPAT GANDA
Semakin banyak yang anda jual, semakin banyak keuntungan yang anda akan dapat. Sebagai contoh, harga sehelai baju rm199, anda akan mendapat 10% = RM20 untuk sehelai baju. Cuba bayangkan jika dalam sehari anda dapat menjual 5 helai baju, anda sudah mendapat untung RM100 sehari. Jika seminggu anda dapat menjual 50 helai ke atas, automatik komisyen anda dari 10% akan naik sehingga ke 20%. Jadi, dalam tempoh seminggu jika anda dapat menjual 50 helai, anda boleh mendapat untung sehingga ke RM 1, 000.


Conclusion :
Dalam seminggu
1 helai = 10%
20 helai = 15%
50 helai = 20%

Kalau 400 helai terjual sehingga ke penghujung ramadhan nanti, LosraVelda akan berikan tiket umrah secara percuma yang semuanya akan di tanggung oleh pihak LosraVelda.

6. TIADA YURAN PENDAFTARAN
Anda tidak perlu risau untuk keluarkan duit poket untuk membayar yuran dropship kerana LosraVelda ingin membantu anda menjana pendapatan. Mungkin jika anda rajin berusaha mungkin ini salah satu pendapatan utama anda!
7. GERAK KERJA YANG MUDAH
LosraVelda akan uruskan pembungkusan dan pengeposan barang. Apa yang perlu anda lakukan adalah:
I. Mempromosikan produk LosraVelda di kalangan rakan-rakan sekerja, keluarga, sanak saudara serta orang2 sekeliling.
II. Anda ambil@kumpul order di kalangan pelanggan anda yang membuat order melalui anda.
III. Anda membuat order di website dengan log in masuk ke website menggunakan log in id anda.
IV. Anda hanya perlu membayar kos produk dan kos pengeposan daripada pesanan pelanggan anda.
V. Pihak HQ akan memproses order dan membuat pengeposan tanpa anda perlu bersusah payah untuk ke pos laju.

Sangat mudah bukan!?

Apa tunggu lagi, jika bukan anda yang memulakan dahulu, maka peluang ini akan terlepas ke tangan orang lain kerana peluang seperti ini hanya datang sekali seumur hidup.

Jika anda berminat, sila isikan maklumat anda di bawah :

NAMA
Your answer
NOMBOR KAD PENGENALAN
Your answer
NOMBOR TELEFON
Your answer
EMAIL
Your answer
PEKERJAAN
Your answer
ALAMAT
Your answer
INSTAGRAM
Your answer
FACEBOOK
Your answer
SAYA BERSETUJU UNTUK MENJADI RESELLER LOSRAVELDA
Terima kasih kerana menjadi salah seorang dari reseller kami. Kami akan emailkan pada anda semua matlumat yang berkaitan untuk anda baca nanti beserta login id anda di website.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms