Inschrijving Blind Gematcht 17 Maart 2024
Beste tennisser bij TC Hove,

Na het grote succes van 'Dubbels & Bubbels' in 2023, organiseren we dit jaar opnieuw een leuke dubbelnamiddag. Je schrijft jezelf individueel in en wordt voor de dubbelwedstrijden 'blind gematcht' met andere clubspelers. 

Heb je zin in een gezellige clubnamiddag om het winterseizoen van 2023-2024 af te sluiten? Heb je zin in korte dubbelwedstrijden met en tegen andere clubleden? Wil je graag nieuwe tennissers leren kennen voor het zomerseizoen van start gaat? Of kom je graag supporteren voor al jouw clubhelden?

Welke je motivatie ook is: we willen je hartelijk uitnodigen op Blind Gematcht dat zal doorgaan op zondag 17 maart 2024. Om 13u30 verwachten we je op de club voor je wedstrijdplanning en een toelichting door de organisatie. Tussen 14u00 en 17u00 worden de wedstrijden van telkens 30 minuten gespeeld, afgewisseld met pauzes. En om 17u eindigen we onze dubbelnamiddag met een glas, een goed gevoel en/of eeuwige clubroem.

Schrijf je uiterlijk tegen zondag 3 maart 2024 in via dit formulier om je van een plekje te verzekeren. De minieme bijdrage van 5 euro betaal je op de dubbelnamiddag zelf.

Dat wil je toch niet missen!?!

Tot binnenkort!
Nathalie, An B, Ilse, An VdM (enthousiaste organisatoren)
Jara (TC Hove)

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam
Voornaam
Geboortejaar
Tennisklassement (dubbel)
Telefoonnummer
E-mailadres
Bevestiging *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy