Aanmelden Regge kijkmiddag
Door de aangescherpte coronamaatregelen is er in Zutphen door de rectoren van de VO scholen besloten dat alle ingeplande groeps- en kennismakingsactiviteiten niet door gaan. Het bij elkaar brengen van groep 8 leerlingen van zoveel verschillende basisscholen in zo’n grote groep vinden we te risicovol gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Deze beslissing valt ons niet makkelijk. We vinden het altijd een feest om belangstellende leerlingen op onze Regge-kijkmiddag te mogen ontvangen! Voor onze toekomstige leerlingen is dat ook altijd een fijne middag om de school van binnen te zien en sfeer te proeven. En onze Regge leerlingen ontvangen en begeleiden jullie dan altijd met trots. Dat gaat deze keer niet door. Maar natuurlijk wil je wel weten welk onderwijs wij bieden op de Reggestroom. En misschien heb je nog heel veel andere belangrijke vragen.

Onze online Open Dag op zaterdag 6 februari gaat uiteraard wel door. Ondergetekende zal daar algemene informatie geven over het Regge Onderwijs en algemene individuele vragen kunnen via de chatfunctie gesteld worden. Samen met een collega van de Regge gaan we deze dan beantwoorden.

Wanneer er persoonlijke vragen zijn die liever niet via de chat gesteld worden dan kun je contact opnemen met ondergetekende. Dat kan via de mail (inijland@vszutphen.nl) of telefonisch (0575-585806).

De komende week zal er op onze website (www.vszutphen.nl) een programma geplaatst worden met verschillende onderwerpen en presentaties. Er zullen voor zowel ouders als leerlingen presentaties gehouden worden. Via onze website kun je je hiervoor inschrijven.

Graag tot gauw bij de online Open Dag op 6 februari a.s. of wanneer er vragen zijn: telefonisch!

Met een hartelijke groet, namens het hele team van de Reggestroom,


Ingrid Nijland

Teamleider Reggestroom

inijland@vszutphen.nl

This form was created inside of Vrijeschool Zutphen. Report Abuse