Haku Jazz-Espalle & Jazzliiton kiertueille syksyllä 2020

Suomen Jazzliitto tuottaa syksyllä 2020 kaksi omaa kotimaan kiertuetta sekä tukee kahta yhteistuotantokiertuetta. Lisäksi Jazzliitto tukee suomalais-ranskalaista Vapaat äänet -kiertuetta. Jazzliiton omatuotannoissa liitto vastaa keikkamyynnistä ja muusta tuotannosta, ja konsertteja järjestävät ensisijaisesti jäsenyhteisöt. Yhteistuotannoissa keikkamyynnistä ja koko tuotannosta vastaa ulkopuolinen tuottaja, jolla on oma yritys. Yhteistuotantoisille kiertueille Jazzliitto myöntää tuotantotukea. Näihin molempiin voit hakea yhtyeelläsi tällä lomakkeella.

Heinä-elokuussa 2020 Jazzliitto tuottaa Jazz-Espa-konserttisarjan jo 21. kerran. Voit hakea esiintymään Espan lavalla järjestettävään sarjaan tällä lomakkeella. Espan esiintyjävalinnat koostuvat laadukkaista ja ulkoilmakonserttiin sopivista, pääosin kotimaisista yhtyeistä joita ei valita kiertueelle samalla hakukierroksella, ja jotka eivät ole vierailleet Jazz-Espalla kahtena edellisvuonna. Jazz-Espan konsertit ajoittuvat lounaskonserttiin, iltapäivän konserttiin ja alkuillan konserttiin joka arkipäivä maanantaista lauantaihin. Aikataulu ja konserttiviikko täsmentyvät valintoihin mennessä.

Haku alkaa tiistaina 1.10.2019 klo 10.00 ja päättyy maanantaina 4.11. 2019 klo 16.00.
Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.
Valinnat tekee Jazzliiton hallitus. Valituille bändeille ja tuottajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun alussa.
Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista ennen joulua.

Jazzliiton kiertueet

Jazzliitto sitoutuu järjestämään kysynnästä riippuen 5-8 keikkaa ensisijaisesti Jazzliiton jäsenyhdistyksissä kahden viikon ajanjaksolla. Erityisen suurilla kokoonpanoilla keikkojen määrä voi olla pienempi.

Kiertue 1: 31.8.–13.9.2020 (HUOM! Aikaistunut ajankohta!)
Kiertue 2: 2.–15.11.2020

Jazzliitto tuottaa kiertueet itse ja maksaa:
- muusikoiden ja ääniteknikon palkkiot (235€ brutto, sis. lomakorvauksen)
- päivärahat
- matkat ja majoitukset
Kiertueet tehdään pääasiallisesti Jazzliiton minibussilla. Ääniteknikko toimii pääasiallisesti kuljettajana ja kiertuemanagerina, jollei muuta sovita. Yhtyeellä on mahdollisuus käyttää omaa teknikkoaan, tai Jazzliiton palkkaamaa teknikkoa.

Kiertuetiedotuksessa käytetään tiedotustoimiston palveluita. Palveluihin kuuluu:
- yleinen mediatiedote
- paikallis- ja jazzmedioiden kontaktointi ja mediaosumien raportointi.
- yhtenäinen ilme julisteineen ja some-bannereineen.
Jazzliitto tiedottaa kiertueista Jazz Finland -sivustolla ja Jazz Finlandin Facebook-sivulla sekä Twitterissä. Jos yhtyeellä on tulossa levy tai muuta huomionarvoista tiedotettavaa, yhtye voi halutessaan myös pyytää tarjousta omasta promootiostaan kiertueen yhteydessä Jazzliiton sopimuskumppanilta.
HUOM! Yhtyeellä tulee olla valmiina omat kotisivut ja tuoreet pressikuvat tammikuuhun 2020 mennessä. Jazzliitto ei vastaa yhtyeen omasta promomateriaalista.

Hakemusta tarkastellaan erityisesti näistä näkökulmista:
- Jazzmusiikillinen korkealaatuisuus ja persoonallisuus
- Yhtyeen ammattimaisuus (toiminnan pitkäjänteisyys, äänite- ja promomateriaalin laatu)
- Yhtyeen ajankohtaisuus (tuoreet julkaisut, kiertueet, tunnustukset)
- Muusikoista suurimman osan tulee olla suomalaisia
- Edellisestä Jazzliiton kiertueesta kulunut aika (karenssi yhtyeelle ja yhtyeenjohtajalle 3 vuotta)
Yhtyeiden on otettava jo hakuvaiheessa huomioon, että sen jäsenten tulee olla käytettävissä koko kiertueajanjakson, jolle yhtye valitaan.
HUOM! Voit jättää vain YHDEN hakemuksen.
Jos sinulla on useita kokoonpanoja, valitse niistä tähän kiertuehakuun niistä aktiivisin ja ajankohtaisin.

Liitteet
- yhtyeen tai sen jäsenten kotisivut tai muu sivusto
- musiikkinäyte joko kotisivuilta kuunneltavissa tai mp3-tiedosto sähköpostitse: raisa.siivola@jazzfinland.fi (lähetettävä hakuajan sisällä)

Yhteistuotantokiertueet

Jazzliitto valitsee ensi syksylle kaksi yhtyettä yhteistuotantokiertueille, toteutusajankohta on elokuu–joulukuu 2020. Yhtyeiltä ja tuotantotahoilta edellytetään ammattimaisuutta ja toteuttamiskelpoinen suunnitelma budjetteineen.

Hakijana toimii tuotannosta vastaava yritys. Tuotantotaho itse vastaa:
- kiertueen taloudesta
- keikkamyynnistä
- markkinoinnin suunnittelusta
- käytännön järjestelyistä

Jazzliitto tukee kiertueen kuluja 50%, maksimissaan 6000 eurolla. Tuen voi talouden suunnittelussa vapaasti kohdistaa esim. seuraaviin asioihin:
- muusikoiden palkkiot
- ääniteknikon palkkiot
- äänentoistolaitteisto (mikäli Jazzliiton kalusto ei riitä)
- matkakulut (polttoaineet tai matkat joilla ei käytetä Jazzliiton kiertuebussia)
- majoituskulut
- markkinointi- ja tiedotuskulut
- tuottajan palkkio

Jazzliitto edellyttää tuotannossa muusikoiden ja ääniteknikon sekä kiertueen tuottajan ja muiden ammattilaisten työkorvauksen pitämistä kohtuullisella tasolla. Muusikoiden liiton määrittelemä konsertin minimipalkkio 200€/brutto tulisi olla myös kiertueen minimi per keikka. Poikkeustapauksien, esimerkiksi lippuriskikeikkojen ehdoista tulee keskustella kaikkien asianosaisten kesken jo tuotantosuunnitelmaa tehtäessä.
Jazzliitto ei ole palkanmaksajataho yhteistuotantokiertueilla.

Yhteistuotantokiertueilla on mahdollisuus käyttää Jazzliiton äänentoistolaitteistoa sekä 8+1-paikkaista bussia veloituksetta, ja tuottajalla on oikeus käyttää Jazzliiton majoitussopimusta.

Tuottaja voi hakea kiertueeseen rahoitusta Musiikin edistämissäätiö MES:ltä ja muista lähteistä, mutta tämä tulee käydä ilmi budjetin tulosuunnitelmasta ja myöhemmin tuotannon edetessä haettavasta/saatavasta rahoituksesta tulee raportoida Jazzliitolle.

Yhteistuotantokiertueilla tuottaja vastaa kokonaisuudessaan kiertueen toteutuksesta. Kiertueita ei toivota toteutettavan päällekkäin Jazzliiton omien kiertueiden kanssa (kts. ajankohdat ylhäällä).

Rekisteriseloste:
Tällä lomakkeella lähetetyt tiedot kerätään hakuajan päätyttyä Microsoftin pilvipalveluun ja poistetaan tältä alkuperäiseltä sijainniltaan Googlen palvelusta. Tietoja käsittelee luottamuksellisesti Jazzliiton toimistohenkilökunta sekä Jazzliiton hallitus. Hakemukset säilytetään vuoden ajan ja niihin on pääsy henkilökunnalla ja hallituksella. Yhteystiedot säilytetään valinnoista tiedotusta varten, eikä niitä säilytetä muuhun tarkoitukseen, ellei henkilö anna suostumustaan tietojen rekisteröintiin Jazzliiton ammattilaisrekisteriin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeY7LEgfSXdrc9Zb0hcK8t2HUX1CskraxdojhB9vLOQ3PB10g/viewform
Hakemus koskee *
Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon
Required
Hakijan nimi *
Your answer
Hakijan sähköpostiosoite *
Your answer
Hakijan puhelinnumero *
Your answer
Yrityksen nimi ja Y-tunnus (yt-kiertueet)
Hakiessasi yhteistuotantokiertutta, lisää tähän yrityksen nimi ja Y-tunnus
Your answer
Yhtyeen nimi *
Your answer
Yhtyeen kokoonpano *
Muodossa: Erkki Esimerkki - piano
Your answer
Yhtyeen kuvaus *
Kirjoita lyhyt kuvaus yhtyeestä, jossa kerrot perustamisvuoden, kuvauksen musiikista sekä miksi yhtye on ajankohtainen syksyllä 2020.
Your answer
Yhtyeen tärkeimmät esiintymiset ja levytykset *
Kirjoita ranskalaisilla viivoilla lista yhtyeen tärkeimmistä keikoista ja levytyksistä
Your answer
Arvostelut
Voit kirjoittaa tähän lyhyitä otteita yhtyeen saamista arvioista lähteineen
Your answer
Musiikkinäytteet *
Kirjoita tähän, mistä yhtyeen tuoretta musiikkia on kuunneltavissa. Jos musiikkinäytteet lähetetään mp3-muodossa, mainitse myös siitä.
Your answer
Yhtyeen verkkosivut *
Your answer
Annan suostumukseni yhtyeeni ja sen muusikoiden tietojen päivitykseen hakemustekstini pohjalta Jazz Finland -sivustolla *
Required
Yhteistuotantokiertueen suunnitelma
Jos haet yt-kiertuetta, kirjoita kenttään yksityiskohtainen suunnitelma kiertueen tuotannosta. Miksi tämä yhtye ja tähän ajankohtaan? Kuka vastaa kiertueen tuotannon eri osa-alueista? Mitä keikkoja on jo sovittu, mitä on suunniteltu? Missä aikataulussa tuotanto etenee? Mistä rahoitusta haetaan? Toteutuuko kiertue ilman Jazzliiton tukea?
Your answer
Yhteistuotantokiertueen budjetti
Jos haet yt-kiertuetta, kirjoita kenttään yksityiskohtainen talousarvio kiertueesta kuluineen ja tuottoineen. Budjetista tulee käydä ilmi, mihin Jazzliiton tuki aiotaan suunnata.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service