MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS A VÁROS / SALGÓTARJÁN
A kérdőív célcsoportja:
Kérjük töltsd ki a kérdőívet, ha 10 éve érettségiztél és legalább a középiskolai éveid alatt Salgótarjánban éltél!

Az UFLabről:
Az UFLab a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Urbanisztika Tanszékének egyik kutatóműhelye, amely hangsúlyozottan a „városias” jövő kihívásait kutatja. Olyan laboratórium, mely kísérleti projekteken keresztül a folyamatosan átalakuló városias környezet megtapasztalására törekszik.

A kutatás hátteréről:
Az Urban Future Laboratory (UFLab) kutatócsoportja a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program (FIKP) / Mesterséges Intelligencia (MI) / Okos Városok (SC) kutatáshoz kapcsolódva magyarországi kis- és középvárosokkal foglalkozva a városok megtartó képességét és lehetőségét kutatja. A kutatásról és céljainkról bővebben a honlapunkon olvashatsz: http://uflab.org.hu

A kérdőívről:
A kutatás részeként egyik kisprojektünk az 5 tesztvárosban (Budaörs/Kiskőrös/Salgótarján/Sátoraljaújhely/Zsámbék) 10 éve érettségizett (2008+-1 év) fiatal felnőttek korcsoportját célozza meg. Ezzel a kérdőívvel velük szeretnénk felvenni a kapcsolatot, hogy válaszaikkal információkat adjanak arról, miért döntöttek amellett a város mellett, amelyben jelenleg élnek. A beérkezett válaszok alapján összefüggéseket és mintákat keresve, 5 tesztvárosunkat összehasonlítva fogjuk kielemezni az esetleges hasonlóságokat és pontosítani a későbbi kutatási terveinket. Ha Te is a célcsoportunkba tartozol, töltsd ki a kérdőívet, hogy segítsd munkánkat és szülővárosod fejlődését!

Ha kérdésed, észrevételed van a témával vagy a kérdőívvel kapcsolatban, írj nekünk az uflab@urb.bme.hu email címre!

Életkorod? *
Számjegyekkel válaszolj!
Your answer
Nemed? *
Mi a legmagasabb iskolai végzettséged? *
Melyik oktatási intézményben érettségiztél? *
Foglalkozási területed? *
Jövedelmi szinted? *
A háztartásban 1 főre jutó átlagos havi nettó jövedelem.
A középiskolai osztálytársaid közül megközelítőleg hányan maradtak a városban (vagy a környéken)? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service