Aplikim për bursa ndërkombetare - Kolegji Universum
A deshironi të studioni një semester jashtë vendit me bursë të plotë?

Bursa përfshinë shkollim falas, 800 euro kompenzim mujor dhe 275 euro për shpenzimet e transportit.

Shtetet ku mund të studioni përmes Kolegjit Universum janë Gjermania, Turqia, Latvia, Republika Çeke, Sllovenia, Lituania, Portugalia, Rumania dhe Kroacia;

○ 35 studentë deri më tani (niveli Bachelo​r​ dhe Master) kanë përfituar bursë për studime jashtë vendit apo 177,950 euro;
○ 40 BURSA janë aprovuar për vitin 2017/2018.

Kriteret dhe dokumentet e nevojshme për aplikim:
- Duhet te keni të përfunduar të paktën një Semestër (5 provime të përfunduara)
- Nuk duhet të jeni studentë në vitin e fundit të studimeve
- Testin (Certifikimin) e gjuhës Angleze nga Anglia Examination
- Transkipta e Notave në Gjuhën Angleze
- Kopje të Pasaportës
- 1 Fotografi (madhesia e pasaportes/vizes)

Nese deshironi që edhe ju të jeni përfitues të bursave ndërkombetare, plotësoni aplikacionin dhe stafi i Kolegjit do të ju kontaktoj për më shumë informata rreth kritereve dhe bursave që ofrohen.

Kolegji Universum
info@universum-ks.org
+377 44 144 062
https://www.facebook.com/universumcollege/

Emri Mbiemri *
Your answer
Numri i Telefonit *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Adresa Elektronike
Email adresa
Your answer
Fakulteti *
Your answer
Niveli i studimeve? *
Në cilin drejtim studioni? *
Your answer
Në cilin kampus deshironi te merrni informata? *
Në cilat vende do të ishit të interesuar të studioni përmes Programit Erasmus+, ku Kolegji Universum partner? *
Ju mund të zgjidhni deri në 3 opsione
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms