20/juny: Caminada per l'Anoia.
Email *
Cognoms *
Nom *
Telèfon de contacte *
Declaro responsablement:
1. Que durant els darrers 14 dies i en aquest moment:
a) No presento cap simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
b) No he estat positiu/iva de Covid-19 ni he conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
c) No he estat en contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu de Covid-19 ni que hagi tingut simptomatologia compatible amb aquesta malaltia.

2. Que procuraré tenir el calendari vacunal actualitzat.

3. Que, en el cas de tenir febre o presentar algun dels símptomes compatibles amb laCovid-19, m’abstindré d’accedir a la instal·lació esportiva i no participaré en cap activitat esportiva que s’hi pugui desenvolupar. Així mateix, informaré del meu estat als responsables de la mateixa instal·lació.

4. Que he llegit els protocols de prevenció, higiene i seguretat disposats per l’entitat esportiva, i accepto complir responsablement en la seva totalitat les pautes que hi figuren. Accepto, igualment, que en cas d’incompliment d’alguna d’elles pugui ser exclòs/sa de l’activitat i/o de la instal·lació esportiva.

5. Que conec l’obligació d’informar als responsables de l’activitat esportiva de l'aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el meu entorn familiar i de mantenir un contacte estret amb els mateixos responsables davant de qualsevol incidència.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, les dades personals que vostè ens facilita quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer titularitat de CENTRE EXCURSIONISTA DE LA SEGARRA amb la finalitat de seguretat COVID19. Si ho desitja, pot executar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, previstos a la Llei, dirigint un escrit a ces@ces.cat.
I, perquè així consti *
Required
Informació de la sortida
El proper diumenge 20 de juny farem una caminada per la comarca de l´Anoia, entre les poblacions de Jorba i Copons.

Sortirem de Jorba i anirem fins a Copons per les rieres d´aquests pobles , la caminada té una distància de 12 quilòmetres fàcil per tothom.

La sortida serà a les 6.30 de l'Estació de Bus de Cervera.
El preu és de 3 euros als socis i de 6 euros als no socis.
Com sempre cal dur esmorzar, beure, calçat còmode i adequat per poder caminar, gorra i crema solar.

En relació a la COVID, sapigueu que si el vehicle passa d'un percentatge d'ocupació (inscrits) en posarem un segon perquè es pugui anar amb més distanciament i que és l'ús de la mascareta.

La tornada a Cervera esta prevista sobre les 12,30 h.

Per a qualsevol dubte podeu trucar al Antoni Franquesa 973-530593 o bé al correu ces@ces.cat.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy