Konekocon 2025 conitea -haku
Konekocon 2025 -tapahtuma etsii järjestäjiä eli coniitteja.

Coniitiksi valinnan edellytyksenä on kuopiolaisen Nekocon ry:n jäsenyys ja sitoutuminen sen mukaisesti yhdistyksen sääntöihin ja toimintaan.  Konekocon 2025 -tapahtuma toteutetaan Kuopiossa, mutta coniittien on mahdollista työskennellä myös muilta paikkakunnilta. Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan eri vastuualueista huolehtivien coniittien yhteistyötä, ja tämä yhteistyö mahdollistaa myös itselle uusien roolien ja tehtävien harjoittelua. Coniteaa johtaa ja organisoi pääjärjestäjä (pääjärjestäjähaku on suoritettu aiemmin erikseen).

Konekocon 2025 tapahtuma pyritään järjestämään helmikuussa 2025.

Coniiteilta odotetaan hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta myös muuttuvissa tilanteissa sekä sitoutumista toimintakaudelle 01.6.2024–31.3.2025. Eduksi katsotaan aiempi osaaminen conien tai muiden tapahtumien järjestämisestä, yhdistystoiminnasta tai tehtävää vastaava koulutus tai muu osaaminen, mutta kannattaa rohkeasti hakea mukaan vaikkei edeltävää kokemusta olisikaan.

Nekocon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, ja yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Nekocon ry:n jäsenille, pääjärjestäjälle tai conitea-työryhmälle ei makseta palkkaa tai palkkiota. Yhdistyksen taloustilanteen salliessa on mahdollista järjestää virkistys- tai kiitostapahtumia, kuten tapahtuman jälkeinen saunailta.

HUOM.
Pääjärjestäjä tulee olemaan jokaiseen hakijaan yhteydessä sopiakseen tutustumisajan Discordin tai puhelimen välityksellä ennen valintoja.

Liity Nekocon ry:hyn 

Kysymyksiä hausta tai lomakkeesta voit esittää Nekocon ry:n puheenjohtajalle Karo Laukkaselle sähköpostiin pj@nekocon.fi 

Tapahtuman suunnittelun aloittamiseksi edellytetään pääjärjestäjän ja conitea-työryhmän löytymistä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etu- ja sukunimi *
Kutsumanimi *
Ikä *
Sähköposti *
Puhelinnumero  *
Discord-nick *
Oletko Nekocon ry:n jäsen? *
Required
Kerro lyhyesti itsestäsi *
Esimerkiksi: Mitä harrastat? Mikä on lempianimesi?
Kokemuksesi tai osaamisesi tehtävää varten? *
Mitkä vastuutehtävät sinua kiinnostaisivat? *
Required
Vahvuutesi hakemaasi tehtävään? *
Missä asioissa toivoisit vielä kehittyväsi? *
Pystytkö sitoutumaan ajalle 01.6.2024–31.5.2025? *
Vapaa sana tai muuta huomioitavaa
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy