Ansökan beredskapsinformatör
Vad roligt att du är intresserad av att bli informatör!

Under 2022–2024 kommer utställningen ”Rädd eller beredd? Upplev krisen och testa din beredskap – en livsviktig utställning” att besöka utvalda gymnasieskolor i varje region.  Syftet är att öka kunskapen om Sveriges och individens beredskap vid kris och krig. Vi frivilliga försvarsorganisationer har en särskild roll inom försvarsupplysning och har därför fått i uppdrag att bemanna utställningen med informatörer.

Vi söker dig som vill medverka i en unik satsning och möta en yngre målgrupp. Vi kommer att prioritera sökande i åldersgruppen 20–30 år. Din uppgift är att möta gymnasieungdomarna, fånga upp deras reaktioner samt stimulera till diskussion om totalförsvaret. Vi ser därför gärna att du har ett intresse av totalförsvarsfrågor, gillar att samtala och engagerar människor samt är en professionell företrädare för uppdragsgivaren. Medlemskap inom en frivillig försvarsorganisation är ett krav.

Du ska kunna medverka på en utbildning 29-30 oktober i Östersund samt arbeta minst 3-5 dagar under en treveckorsperiod med start v.47. Arbetet sker på dagtid varpå det är en fördel om du har ett flexibelt arbete eller kanske studerar. Utvalda informatörer får utbildning samt ersättning för sin medverkan både vid utbildning och dagarna du arbetar som informatör.
 
Låter det här som något för dig? Du som är medlem i en frivillig försvarsorganisation - skicka in din intresseanmälan direkt, sista ansökningsdag är 8 augusti. I början på september lämnas besked om du blivit antagen. Är du inte medlem men vill bli det? Läs mer på frivilligutbildning.se.
 
Det går bra att söka även efter den 8 augusti. Då kan vi dock inte garantera att du hinner vara med i denna uttagning. Men vi kommer ha behov av fler informatörer och då uppskattar vi att du redan nu söker.
 
Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår projektledare Tina Nordén, tina.norden@civil.se

Sign in to Google to save your progress. Learn more
För- och efternamn *
Telefonnummer *
E-postadress *
I vilken åldersgrupp är du? *
I vilket län är du hemmahörande? *
Vad har du för sysselsättning idag? *
Vad intresserar dig med uppdraget? *
Vad har du för erfarenhet från liknande uppdrag? *
Utveckla gärna och ge exempel.
Har du möjlighet att delta i en informatörsutbildning 29-30 oktober i Östersund? *
Tillhörighet Frivillig försvarsorganisation *
För att bli informatör måste du vara medlem i en frivillig försvarsorganisation.
Lagring av personuppgifter *
Dina personuppgifter hanteras på ett säkert och tryggt sätt för ändamålet att behandla din ansökan inom ramen för vår rekrytering. Dina personuppgifter kommer att delas mellan de frivilliga försvarsorganisationer för att kontrollera medlemskap och nuvarande uppdrag och/eller befattningar.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Sveriges Bilkårers riksförbund. Report Abuse