IFPI - Jag rapporterar
Ifpi har anlitat jämställdhetsbyrån Management by Kerstin som oberoende part för att samla upp rapportering kring kränkningar, sexuella trakasserier och övergrepp i branschen. Management by Kerstin grundades 2013 av jämställdhetskonsulterna Camilla Wagner och Petra Nedfors, som har lång erfarenhet av att driva förändringsarbete för mer jämställda arbetsplatser.

I händelse att du själv har utsatts för, eller har bevittnat att någon annan utsatts för, kränkningar, trakasserier eller övergrepp uppmanar vi dig att rapportera detta via denna tjänst. Du kan rapportera incidenter rörande vilken situation och vilken aktör som helst, så länge det rör sig om en arbetsrelaterad relation och/eller situation.

De rapporter som kommer in sammanställs månadsvis till Ifpi. Ingen kommer att namnges i sammanställningen, varken den som utsatts eller den rapporteringen gäller.

Syftet med rapporteringen är att uttryck för sexism inte ska kunna passera obemärkt och för att Ifpi ska kunna sätta in insatser för att ändra attityder och beteenden på rätt ställe.

Vid frågor kontakta
Camilla Wagner 070-0901157, camilla.wagner@mbkerstin.se eller
Petra Nedfors 070-9599026, petra.nedfors@mbkerstin.se

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy