Vragen voor belangstellenden Boschgaard
Hoi, wat leuk dat je interesse hebt voor wonen in Boschgaard!

Boschgaard staat voor duurzaam samenwonen met een groot hart voor de buurt.
Wij doen dat door open te staan voor elkaar, ons leven zo in te richten dat we het milieu zo min mogelijk belasten en door een aantal ruimtes binnen Boschgaard open te stellen voor de buurt. Daarnaast gaan we het pand zelf beheren.

Om te kijken of wonen in Boschgaard iets voor jou is, hebben wij vragen gemaakt bij onderwerpen die we belangrijk vinden. Je vindt ze hieronder en kunt ze daar ook beantwoorden. Het zijn redelijk wat vragen, maar het is ook erg belangrijk dat we straks een groep mensen hebben die goed samen kan leven/werken. Laat je daar dus niet door afschrikken, maar neem er wel even de tijd voor. We hopen je via deze vragen alvast wat beter te leren kennen, dus probeer ook niet te kort en bondig te antwoorden, en zorg dat de antwoorden je persoonlijkheid reflecteren.

We proberen bij alle vragen duidelijk te maken wat we bedoelen, maar mocht er toch een term tussen staan die je niet kent, kan je natuurlijk altijd Google raadplegen. Aangezien het best wat vragen zijn, is het misschien handig de vragen eerst door te lezen in de pdf die we meegestuurd hebben. Invullen doe je in dit online formulier, maar door ze eerst in de pdf door te lezen kun je misschien alvast over de antwoorden nadenken. Het kan ook handig zijn om je antwoorden eerst in een Word-documentje te typen en daarna te kopiëren en plakken in dit formulier. Dan heb je minder kans dat je antwoorden kwijt raken als je internetverbinding bijvoorbeeld tijdens het invullen wegvalt.

Als uit de antwoorden op de vragen blijkt dat er een match is tussen jou en Boschgaard, willen we graag nader kennis maken tijdens een persoonlijk gesprek.

Voor nu succes met het invullen, en wie weet tot snel!
Email address *
Hoe heet je? (voor- en achternaam) *
Your answer
Binnen welke leeftijdsgroep val je? *
Zijn er meer mensen binnen jouw huishouden die ook in Boschgaard willen wonen? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service