HelloDOGS: maandelijkse levering van hondenbrokken via Dogs & Drinks
Dogs & Drinks is een onafhankelijk en niet-gesubsidieerd vzw. De shop en het café - tearoom - restaurant zijn de enige bron van inkomsten om onze werking te laten draaien en adoptiehonden aan een perfecte thuis te helpen.

We stellen vast dat veel baasjes (te) laat merken dat de brokken van hun hond (bijna) op zijn. Om baasjes te helpen steeds een gepaste voorraad brokken in huis te hebben starten we vanaf januari 2022 met deze dienst van automatische bestelling/levering van hondenbrokken. De HelloFresh voor honden in België. Bespaar tijd, geld en stress met deze automatische levering.

Jij kiest welke brokken en hoeveel je wil ontvangen per post en wij zorgen dat jij de brokken maandelijks ontvangt. De zakken zijn minstens 3 maanden houdbaar.

Deze dienst is elke maand gratis aanpasbaar of opzegbaar.

Eet je hond momenteel nog geen OPTI-LIFE brokken? Probeer dan eerst met 1 zak i.p.v. maandelijkse levering.

Hoe werkt HelloDOGS?

1) Je vult onderstaande formulier in.

2) Je stelt via je bank een automatische maandelijkse betaalopdracht in met uitvoerdatum telkens op de 27ste van de maand.

3) Je bezorgt ons een bewijsje of printscreen van de ingestelde betaalopdracht via shop@dogsanddrinks.be

4) Wij versturen je bestelling met Bpost in de eerste week van de volgende maand. Je ontvangt een track & trace code zodat je steeds het pakje kan volgen. Of het leveringsadres kan aanpassen om bij de buren of in een postpunt te laten leveren. Als je geen levering wil maar elke maand zelf wil komen afhalen dan plaatsen we de zak voor je aan de kant in Dogs & Drinks. Je kan steeds afhalen op zaterdag tussen 12u en 18u of zondag tussen 14u en 18u of andere openingsdagen (events).

5) Wil je een maand overslaan of definitief stopzetten? Geen enkel probleem. Bel voor het einde van de maand even naar 0498 29 63 28 en we pauzeren de levering een maand en storten het eventueel reeds betaalde bedrag terug. Of we zetten de levering volledig stop. Er zijn geen contract of verborgen kosten aan verbonden.

Heb je tussen de 25ste van de ene maand en 10de van een volgende maand dringend hondenbrokken nodig? Dan bestel je die best apart éénmalig (of als extra bestelling) via de http://webshop.dogsanddrinks.be/

Via Trustpilot kan je zien hoe andere klanten onze webshop en deze service beoordelen. https://nl-be.trustpilot.com/review/dogsanddrinks.be

Hopelijk geniet je volop van het comfort van deze dienst en heeft je viervoeter steeds zijn/haar favoriete brokjes in huis.Met vriendelijke blafjes,
Dogs & Drinks
Godshuizenlaan 33
9000 Gent
www.dogsanddrinks.be
0498 29 63 28
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Familienaam *
Is de aankoop voor zakelijk gebruik? Geef dan het btw-nr door in volgend formaat: BE 1234.123.123 *
Je hond en zijn hondenbrokken van je belastingen aftrekken? Het kan als het om beroepskosten gaat. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/11/25/een-hond-aftrekken-van-de-belastingen-kan-zelfs-de-hondenbrokke/
Naam van je onderneming
Clear selection
gsmnummer *
emailadres *
Gemeente / Stad *
Postcode *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
Ras of vermoedelijke kruisingen van de hond *
Leeftijd van de hond *
Geslacht *
Gewicht van de hond in kg *
Welke voeding eet je hond momenteel? *
Heeft de hond allergieën? *
Heeft de hond overgewicht of ondergewicht? *
Hoeveel gram voeding geef jij momenteel aan je hond gemiddeld per dag? *
Ik wil de zakken ontvangen via ... *
Wanneer wil je de eerste HelloDOGS ontvangen? *
Welke soort hondenbrokken wil je maandelijks bestellen? *
Hoeveel zakken per maand wil jij ontvangen? *
Wil je een maand overslaan of definitief stopzetten? Geen enkel probleem. Bel voor het einde van de maand even naar 0498 29 63 28 en we pauzeren of stoppen de levering. Er zijn geen contract of verborgen kosten aan verbonden.
Heb je nog opmerkingen of vragen?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy