Medlemskap Finansiella Gymmet
Fyll i formuläret nedan för att bli medlem i Finansiella Gymmet. Information om de olika medlemskapen och träningsformerna hittar du på finansiellagymmet.se.
Vilket medlemskap vill du köpa? *
Förnamn? *
Efternamn? *
Yrkesroll? *
E-post? *
Mobilnummer? *
Företag på fakturan? *
Gatuadress/postbox på fakturan? *
Postnummer på fakturan? *
Postort på fakturan? *
Referens på fakturan? *
Hur vill du att fakturan levereras? *
Allmänna villkor för köp av medlemskap i Finansiella Gymmet
Allmänt om tjänsten
Finansiella Gymmet levereras av Bild & Runsten AB (organisationsnummer 556647-9597). Medlemskap innebär att du via e-post blir inbjuden att delta i de träningsformer som ingår i medlemskapet under medlemskapets giltighetstid. Genom att du godkänner de allmänna villkoren bekräftar du att du läst, förstått och godtar bundenhet till dessa allmänna villkor.

Betalning och betalningsvillkor
Priset för medlemskapet framgår av ditt val av erbjudande. Köpet är bindande och återbetalas ej. Fakturering sker enligt vald metod en tid efter köpet och betalningsvillkor är 30 dagar från fakturadatum.

Hantering av personuppgifter
Genom ditt köp av medlemskap i Finansiella Gymmet accepterar du att Bild & Runsten AB lagrar och analyserar statistik över användandet på tjänstens webbplatser. Detta i syfte att förbättra tjänsten samt hitta eventuellt olovligt användande. De personuppgifter som du lämnar till oss används för att göra det möjligt för dig att delta i de olika träningsformerna och för att ta emot information via e-post. Bild & Runsten AB lagrar de personuppgifter du lämnat i detta formulär för att kunna driva, utveckla och fakturera för tjänsten samt för att marknadsföra företagets övriga tjänster. Dina personuppgifter delas aldrig med någon annan part och används inte för några andra syften. Du har rätt att få information om de personuppgifter som Bild & Runsten AB har registrerade om dig och du kan begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Om du begär att dina personuppgifter ska raderas kommer även ditt medlemskap i Finansiella Gymmet att avslutas utan att du får någon återbetalning. Detta eftersom vi inte kan fortsätta att bjuda in dig till de olika träningsformerna om vi inte kan kontakta dig. I de fall cookies används är syftet att förbättra tjänsten för dig som medlem samt att mäta trafiken på tjänstens webbplats för att utveckla tjänsten. Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av den funktionen i din webbläsares inställningar.
Jag godkänner de allmänna villkoren ovan *
Required
Kontakta oss vid frågor
Svar på allmänna frågor: finansiellagymmet.se/faq

Erik Alenius
Finansiell tränare
erik@bildrunsten.se
0709-749 545

Magnus Bild
Finansiell tränare
magnus@bildrunsten.se
0708-662 618

Mikael Runsten
Finansiell tränare
mikael@bildrunsten.se
0707-358 365‬

Hanna Setterberg
Finansiell tränare
hanna@bildrunsten.se
0707-737 081
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy