Rasprava o budućnosti Europe - upitnik
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Neka se vaš glas čuje - uključite se u konferenciju o budućnosti Europe
Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.
U okviru Dana otvorenih vrata udruga građani mogu sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznati s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održava se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja 2021., a tema ovogodišnje manifestacije je „Krizna situacija = šansa za novi početak?“.

Dani otvorenih vrata udruga 2021. prilika su i za raspravu o budućnosti Europe, odnosno uključivanje u konferenciju o budućnosti Europe.

Ovim putem Vas pozivamo da, uz podatke o udruzi koju ste posjetili, ili u kojoj djelujete, date svoju viziju o budućnosti Europe.
Ured za udruge će povratne informacije koje dobije od udruga i građana komunicirati na digitalnoj platformi Europske komisije (https://futureu.europa.eu/).

Koje su, prema Vašem mišljenju, najveće dobrobiti članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji?
Koje vrijednosti koje Europska unija promiče su najznačajnije za vas?
Planirate li sudjelovati u raspravi? Ako da, opišite kako.
Koje su Vam teme rasprave o budućnosti Europe najzanimljivije?
Na koji način se udruge mogu uključiti u promišljanje budućnosti Europe?
Opišite svoju viziju budućnosti Europe.
Ako želite primiti povratne informacije o rezultatima provedenog upitnika, navedite adresu e-pošte na koju Vam ih možemo poslati.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy