Heel Waddinxveen helpt en belt
Door de maatregelen die genomen worden om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, worden ouderen en kwetsbaren minder bezocht. Ook het deelnemen aan sociale activiteiten wordt door de nieuwe maatregelen beperkt. Hierdoor kunnen gevoelens van eenzaamheid ontstaan of toenemen. Een telefoontje, een beetje aandacht en een luisterend oor, kan dan heel erg welkom zijn.

Bel je mee? Bedenk welke personen jij de komende periode wat vaker zou kunnen bellen. Of vul hieronder je naam en telefoonnummer in en geef aan of je wilt bellen of graag gebeld wilt worden. Wij zorgen voor de juiste match!

Mocht je ook andere hulp willen bieden bijv. boodschappen doen, geef dat dan onderaan het formulier bij overige opmerkingen aan.

Vrijwilligerswerk Waddinxveen

* Met het invullen van je gegevens ga je akkoord dat we jouw gegevens gebruiken voor het project 'Heel Waddinxveen belt' en je gegevens ook doorgeven aan Waddinxveense organisaties die contact met je zullen opnemen over hulp bieden. De gegevens zullen echter alleen gebruikt worden in deze crisissituatie.
Ik wil bellen. Mijn naam is:
Your answer
E-mailadres (zodat we je makkelijk kunnen bereiken)
Your answer
Ik wil graag gebeld worden. Mijn naam is
Your answer
Ik geef iemand op die, met toestemming, graag gebeld wil worden. (naam en telefoonnummer invullen)
Your answer
Mijn telefoonnummer is:
Your answer
Ik wil gebeld worden in de:
Overige opmerkingen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy