Jelentkezési lap
Kérjük, töltse ki a lenti adatokat a 2019-es surányi hittantáborba jelentkezéshez!

A tábort 2019. július 7-től 13-ig rendezzük meg a surányi kápolna melletti telken (2017 Pócsmegyer, Nefelejcs utca 30.).

A részvételi díj 16 000 Ft, amelyet legkésőbb július 7-én, a táborba érkezéskor kell befizetni. Ez az összeg csökkenthető, ha a kifizetése gondot okozna; kérjük, ilyen esetben minél előbb keresse meg Erdős Attila atyát (26/385-807) vagy Bodnár Ágnes táborvezetőt (20/775-0995) személyesen vagy telefonon.

A tábor során a gyerekek sátorban fognak megszállni, illetve több program során is kerékpárral fogunk közlekedni a szigeten, ezért kérjük, hogy (akár más szülőkkel is egyeztetve) gondoskodjanak ezekről. A szervezők sátrat és kerékpárt nem tudnak biztosítani, de szükség esetén szívesen segítünk olyan családokat keresni, akiknek a sátrában még van szabad hely és szívesen befogadnák gyermeküket a tábor idejére.
Email address *
A táborozó adatai
Név *
Your answer
Születési hely *
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Lakcím *
Your answer
Anyja neve *
Your answer
TAJ szám *
Kérjük, egyben, szóközök nélkül írja be!
Your answer
Fontosabb információ a gyermekről
Például: allergia, betegség, szedett gyógyszerek, ételérzékenység, stb.
Your answer
A kapcsolattartó adatai
Kapcsolattartó neve *
Your answer
Kapcsolattartó telefonszáma *
Kérjük, számként írja be, körzetszámmal, de 06/+36 nélkül, a következő formátumban: (12) 345-6789
Your answer
Adatvédelmi tájékoztatás
2018. május 25-étől az Európai Unióban alkalmazni kell az Európai Unió Egységes Adatvédelmi Rendeletét (General Data Protection Regulation, GDPR), mely mindenkire vonatkozik, aki bármely célból természetes személyek adatait kezeli.

Az adatkezelő szervezet:
Tahitótfalui Szent István Király Plébánia
2021 Tahitótfalu, Dózsa György út 17.
+36-26/385-807
plebanos@tahitf.plebania.hu

Az adatkezelő szervezetet képviseli:
Erdős Attila
2021 Tahitótfalu, Dózsa György út 17.
+36-26/385-807
plebanos@tahitf.plebania.hu

Fontos tudnivalók:
• Önnek és gyermekének személyes adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeljük.
• A jelentkezés során kötelezően kérjük bizonyos adatok megadását. Ezek a résztvevő gyermek:
o neve, születési helye és ideje, anyja neve – mint személyazonosító adatok;
o TAJ száma – arra az esetre, ha orvosi ellátásra lenne szükség;
o lakcíme, valamint egy kapcsolattartó személy neve, telefonszáma és opcionálisan e-mail címe – arra az esetre, ha a szülőkkel fel kell vennünk a kapcsolatot;
o a táborban való részvétel szempontjából kritikus adatai (pl. allergiái, szedett gyógyszerei, ételérzékenységei) – annak érdekében, hogy a tábor során ezeket megfelelően figyelembe tudjuk venni, például az étkezések lebonyolításakor.
• A megadott személyes adatokat 2018. augusztus 31-ig tároljuk, ezután azokat külön kérés nélkül, végérvényesen és visszavonhatatlanul töröljük.
• Személyes adatként kezeljük a tábor során készült fényképeket. A jelentkezéssel Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a fényképeket tájékoztató, reklám és promóciós céllal felhasználjuk, publikáljuk.
• Az adatkezeléshez adott hozzájárulását egy írásbeli nyilatkozattal bármikor visszavonhatja, illetve kérelmezheti az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint élhet adathordozhatósághoz való jogával.
• Ha személyes adataira vonatkozóan panasszal kíván élni, jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulni.
Nyilatkozatok *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy