Internet_of_Things@ETTI_Iasi Workshop
Internetul este astazi o parte importanta din viata noastra. Incepand de la clasicele calculatoare personale, tablete, smartphone-uri si pana la televizoare si console de jocuri, totul se poate conecta la reteaua Internet.

Dotate cu senzori si conectate intre ele pentru a lucra impreuna, pentru a intelege mai bine ceea ce facem si pentru a ne ajuta sa ne facem viata mai usoara, toate aceste device-uri au capatat astazi "simturi" si colecteaza o multime de date despre fiecare dintre noi.

Cati pasi facem pe zi? Cate ore de deep-sleep avem intr-o noapte? Ce umiditate este in atmosfera? Ce inseamna o casa inteligenta? Ce este de fapt Internet of Things si ce ne va aduce el in viitor?

Profesori și studenți ai Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice "Gh. Asachi" din Iași organizează pe 14 decembrie 2018 un curs deschis RECOMANDAT ELEVILOR DE LICEU (si tuturor celor interesati de acest subiect) pe tema Internet of Things. Cursul va avea loc de la ora 16.00 în Aula Universității Tehnice - "Carmen Silva" din Iasi, corpul A, B-dul Carol 11A.

Daca vrei sa afli ce este o casa inteligenta, daca esti curios sa afli despre Big Data, Machine Learning, Inteligenta Artificiala si multe altele despre viitor, te invitam sa completezi formularul de inscriere:

https://goo.gl/forms/rc5WrHZlDuONC4nG3

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de acest eveniment si de activitatea Facultatii de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației te invitam sa dai un LIKE&SHARE paginii noastre de Facebook la adresa:

https://www.facebook.com/www.etti.tuiasi.ro/

Email address *
Nume si prenume elev
Your answer
Numar telefon
Your answer
Nume liceu, oras, judet
Your answer
Anul de studii *
Expune pe scurt motivatia de a participa la acest eveniment
Your answer
Ai o intrebare pentru noi?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service