Формулар за пасивни членови во Младите можат
Овој формулар претставува пристапница за членство во Здружението на граѓани Младите можат. За повеќе информации за работата и активностите на организацијата, обратете се на: info@youthcan.org.mk
*Сите лични податоци ќе бидат третирани согласно Законот за заштита на лични податоци на РМ.
Име и презиме: *
Your answer
Пол/род: *
Датум на раѓање: *
месец/ден/година
MM
/
DD
/
YYYY
Адреса на живеење и место: *
Your answer
Институција/факултет/средно училиште: *
Your answer
Телефон:
Your answer
E-mail: *
Your answer
Потпис на членот (со наведување на име и презиме): *
Со овој потпис давам согласност за употребата на горенаведените податоци за целите на организацијата, истовремено потврдувам дека наведените лични податоци се точни и вистинити и ќе бидат третирани согласно Законот за заштита на лични податоци на РМ.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms