Eines per educar en la participació
El proper dissabte, 23 de març, acompanya’ns a la jornada sobre participació que organitza l'Associació de Mestres Rosa Sensat, l'Escola Lliure el Sol i la Fundació Ferrer i Guàrdia.

En aquest espai de formació i debat, dirigida tant a mestres, educadors/es en general i tècnics/ques de l'administració, compartirem experiències, ens farem preguntes, reflexionarem i debatrem l’impacte de les metodologies participatives en l'educació. Tenen impacte en els aprenentatges? Són aprenentatges més significatius? Fan una aportació a la construcció de ciutadania, al pensament crític i a la capacitat d'agència?
Treballarem diferents reptes en tallers pràctics i simultànis i tancarem la sessió amb un plenari col·lectiu per posar en conjunt les conclusions.

La jornada comptarà amb experts i expertes com l’Ana Novella i en Jordi Collet, i s'abordaran projectes com el de Delegats/des 3D (Servei de Joventut de la Generalitat de Catalunya), Educar en Participació (Federació de Casals de Catalunya), Aprenc a participar (Fermín Rodríguez) i comptarem amb les experiències de l’Escola Josep Maria Jujol i l’Institut de Gurb. També seran presents a la sessió el Consell d'Infants de Sant Feliu de Llobregat.


Segueix-nos a les nostres xarxes socials:
@rosasensat
@f_ferrerguardia
@EscolaElSol
#educarXparticipar


Activitat gratuïta


INFORMACIÓ
Data: Dissabte, 23 de març de 2019
Lloc: Auditori de l'Associació de Mestres Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, 08001, Barcelona).
Hora: 09:30 a 14:30h.
Data límit d'inscripció: 21/03/2019

PROGRAMA
09:30 – 09:45h Acollida

09:45 – 10:00h Presentació de la jornada

10:00 – 10:30h Contextualització. La participació infantil i juvenil, avui i ara. Ana Novella (Professora del Departament de Teoria i Història de l'Educació a la Facultat d'Educació - Universitat de Barcelona)

10:30 - 11:00h Esmorzar

11:00 – 12:30h Tallers pràctics i simultanis: deconstruïm per construir. Treball per reptes. Amb el suport de les diferents experiències convidades.

12:30 – 14:00h Plenari col·lectiu: exposició de resultats i presentació d'experiències.

14:00 – 14:30h Tancament. Conversa amb Jordi Collet (sociòleg, educador social i professor titular de sociologia de l'educació a la Universitat de Vic), conduïda per l'Elisenda Rovira (periodista i autora d'Orgull Xirucaire", 2018).

Nom i cognoms *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Adreça electrònica *
Your answer
De quina entitat o centre educatiu ets membre? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service