HOZZÁJÁRULÁS KÉRÉSE ADATÁTADÁSRÓL ÉS ADAT NYILVÁNTARTÁSRÓL
A 2018. május 25-től alkalmazandó GDPR (EU általános adatvédelmi rendelet) értelmében a közöttünk fennálló üzleti kapcsolatban, velünk kapcsolatot tartó személyek kifejezett hozzájárulásukat kell adják személyes adataik nyilvántartásához és kezeléséhez.
A Flexovit Hungária Kft. és üzleti partnerei között folyamatos üzleti kapcsolat áll fenn, a gördülékeny napi munkavégzés érdekében (ajánlatkérése, ajánlatküldések, rendelések, szerződés teljesítése stb.) szükség van az Ön személyes kontakt adatainak nyilvántartásba vételére.

A nyilvántartásba vétellel érintett ügyféladatok a következők:
- Email cím

A fenti adatokat cégünk a tevékenységi köre ellátásával összefüggésben, termékeink/szolgáltatásaink nyújtásához, információs/figyelemhívó anyagok küldéséhez a törvénynek megfelelően nyilvántartja az ügyfélkapcsolat fennállásának időtartamában és jogosult ezen adatok felhasználásával, az Önnel való kapcsolattartásra. A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülhetnek postázás céljából a Magyar Postának illetve a megbízott, fuvarozást ellátó futárszolgálatnak valamint névre szóló munkaruházati termékek gyártásakor az ezt készítő vállalkozásnak.

Az Önre vonatkozó adatok tekintetében bármikor korlátozhatja vagy megtilthatja az adatkezelést, nyilvántartást az alábbi elérhetőségen: adatkezeles@flexovit.hu
Hozzájárulásának meg nem adása a két vállalat közötti kapcsolattartást erősen korlátozza, kérem, ebben az esetben adja meg helyettesének elérhetőségét.

Kérjük Partnerünket, hogy az alábbi jelölőnégyzetet pipálja ki annak jóváhagyásaként, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadta, továbbá marketing tevékenységünket és adatainak kezelését a jövőben is folytathatjuk!
Hozzájárulás és Adatvédelmi nyilatkozat http://www.flexovit.hu/adatvedelem.html *
Required
Required
Email *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.