ÓRIÁS PEÓNIA MESTERKURZUS - Budapest, 2019.09.21.
KÉSZÍTSÜNK EGYÜTT ÓRIÁS PAPÍRVIRÁG DEKORÁCIÓT!

Ezen a workshopon egy igazán lenyűgöző papírvirág dekorációt készítünk. Egy önmagában is megálló, körülbelül 45-50 cm átmérőjű pünkösdi rózsát fogunk összeállítani. Elsősorban rendezvény- és üzletdekorációnak, illetve fotóskelléknek ajánlom, de biztos vagyok benne, hogy bárhol kiállítva, nagy sikert fog aratni.

Megmutatom az összes titkot, hogy készítheted el a virágokat és bimbókat, valamint a szárat és leveleket, és hogy hogyan tudod a virágfejeket különböző felületekhez rögzíteni. Ehhez milyen alapanyagok és eszközök szükségesek, és hol tudod ezeket beszerezni.

Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez magában, semmilyen előképzettség nem szükséges! Amire viszont szükséged van, az a kitartás. A végeredmény egy légies, elegáns virágdekoráció, de az elkészítése bizony sok munkát igényel.

Minden szüksége eszközt és alapanyagot én biztosítok, és az elkészült alkotásodat természetesen magaddal viheted. :) Az elkészült virág embermagasságú lesz, ezért kérlek, gondold át, hogyan tudod majd elszállítani.

Részvételi díj: 35.000,- Ft
Ha már voltál nálam workshopon, akkor 10% kedvezményben részesülsz, így a részvételi díj 31.500,- Ft lesz.
Ha ketten jöttök, akkor szintén 10% kedvezményben részesültök. A két kedvezmény nem vonható össze.

A részvétel regisztrációhoz kötött, amely a részvételi díj elutalásával történik! A létszám korlátozott, így a jelentkezéseket a befizetések sorrendjében véglegesítem.

Jelentkezési határidő: 2019.08.31.

Helyszín: Bluer Design Living (1147 Budapest, Csömöri út 46.)

Erre a workshopra felnőtteket várok, a maximális létszám 8 fő.

Legkésőbb a jelentkezés után 2 nappal válaszlevelet küldök a további teendőkkel. Kérlek, hogy a ellenőrizd a Levélszemét/Spam mappádat, mert előfordulhat, hogy az üzenetem oda kerül!
Email address *
Számlázási név *
Your answer
Számlázási cím *
Your answer
Jogosult vagy kedvezményre? *
Lemondás feltételei és szerzői jogok
LEMONDÁS FELTÉTELEI: A workshop a meghirdetett időpontját megelőző 7 naptári napig lemondható, és a jelentkező választhat a részvételi díj visszautalása vagy új időpontra jelentkezés között. Amennyiben a lemondás a workshop időpontjától számított 7 naptári naptári napon belül történik, a részvételi díj visszautalása nem választható, de új időpontra természetesen akkor is van lehetőség. Új időpont választása nem minősül új jelentkezésnek, így ismételt lemondás esetén a részvételi díj nem kerül visszafizetésre. Ha a jelentkező lemondás nélkül nem jelenik meg a workshopon, a részvételi díj szintén nem jár vissza.
Szezonális workshop (pl. karácsony) esetén az új időpont választásakor kérlek vedd figyelembe, hogy előfordulhat, hogy már csak más témájú workshopra tudunk helyet biztosítani.

TUDNIVALÓK A SZERZŐI JOGOKRÓL: A workshopon az alkotás folyamatáról és elkészült alkotásokról fotókat készítek, amelyeket Facebook, Instagram és weboldalamon referenciaként felhasználok. Ezeknek bármilyen más oldalon való közléséhez kizárólag abban az esetben járulok hozzá, ha egyértelműen (azaz linkkel) fel van tüntetve, hogy a kép Papier&Paper workshopján készült. A fotók bármilyen átalakítása (pl. vízjel eltávolítása), ill. az általam készített képek sajátként való feltüntetése és egyértelmű hivatkozás nélküli megosztása szigorúan tilos, és jogi következményekkel jár.
A workshopon használt sablonok saját szellemi tulajdonomat képezik, ezek engedély nélküli másolása, továbbadása és értékesítése szintén jogi következményeket, illetve szerzői jogdíj számlázását vonja maga után.
A workshopokon a résztvevők által sem fénykép, sem videófelvétel nem készíthető!
Lemondás és szerzői jogok *
Required
Üzenet a szervezőnek (nem kötelező)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy