Inschrijvingsformulier Baseballtornooi 2018 !
Beste chirovrienden en sportfreaks,

Op dinsdag 1 mei 2018 organiseert Chiro Inzet zijn 15e baseballtornooi ! Dit sportieve gebeuren, dat u natuurlijk niet mag missen, vindt plaats op de voetbalvelden aan de sporthal Dulpop te Bazel. Het tornooi gaat van start om 10u.

Wat moet u weten om deze dag tot een goed einde te brengen?
- Inschrijven doet u door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen, voor slechts 20 euro ben je ingeschreven, verzekerd en krijgt de ploeg maximum 8 gratis consumpties aangeboden door de organisatie. Betalen doet u ter plekke bij aanmelding van uw ploeg !
- We verzamelen dinsdag 1 mei om 9u30 ’s morgens aan de voetbalvelden aan de Dulpop, zodat we stipt om 10 uur kunnen aanvangen met de eerste wedstrijd. De finale is voorzien rond 17u30. (Dit tijdstip is licht afhankelijk van het aantal ingeschreven ploegen)
- Het minimum aantal vereiste deelnemers om te kunnen starten is 5.
- Net zoals andere jaren zijn we geen voorstanders van de scheiding der geslachten, dus mag u zelf bepalen hoeveel mannen en vrouwen uw ploeg bevat. De basisploeg bestaat maximum uit 8 personen, en eventueel enkele reservespelers. De basisploeg kan uit acht mannen of 6 vrouwen en 2 mannen bestaan. Het maakt ons allemaal niet uit… Zolang u maar aanwezig bent, en met minstens 5 personen dus. LET OP: vanaf er een man meedoet in de ploeg, speelt die ploeg in de mannenpoule. De vrouwenpoule is dus enkel voor vrouwen en niet gemengd.
- Voor de verzekering is het VERPLICHT de namen mee in te vullen op het inschrijvingsformulier. Dit is voor uw eigen veiligheid.
- De snelle inschrijver is de slimme inschrijver ! Maximum 24 ploegen komen in aanmerking voor deelname. Eerst is eerst. Let wel: u bent pas ingeschreven nadat u bevestiging heeft gehad (mondeling, via mail, ...)
- U kan zich inschrijven tot en met donderdag 26 april !
- Een uurschema + een uitgebreide reglementering ontvangt u op dinsdag 1 mei bij aanmelding van uw ploeg !

Sportieve groeten en hopelijk tot dan !

Gelieve uw ploegnaam waarmee u zich wenst in te schrijven, hieronder in te vullen? *
Your answer
Gelieve de naam van de ploegverantwoordelijke te vermelden? *
Your answer
Gelieve het emailadres van de ploegverantwoordelijke hieronder te vermelden? *
Your answer
Gelieve hieronder te vermelden of u zou willen meespelen in de mannenpoule of in de vrouwenpoule? OPGELET: Vanaf er een man meedoet in de ploeg, speelt die ploeg in de mannenpoule. De vrouwenpoule is dus enkel voor vrouwen en niet gemengd ! *
Gelieve hieronder de namen van de deelnemers van uw basisploeg te vermelden? OPGELET: Het maximum aantal deelnemers per ploeg is acht en het minimum aantal spelers om te mogen starten is vijf !
Deelnemer 1 *
Your answer
Deelnemer 2 *
Your answer
Deelnemer 3 *
Your answer
Deelnemer 4 *
Your answer
Deelnemer 5 *
Your answer
Deelnemer 6
Your answer
Deelnemer 7
Your answer
Deelnemer 8
Your answer
Indien van toepassing - Vermeld hieronder de namen van eventuele reservespelers?
Reservespeler 1
Your answer
Reservespeler 2
Your answer
Reservespeler 3
Your answer
Eventuele vragen of opmerkingen kan u hieronder achterlaten?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms