Dansen uit Anatolië met Turgay Onatli, bij Goe Folk
🕺🏼 Sinds de leeftijd van 8 jaar begon Turgay Onatli met volksdans in Istanbul en algauw bepaalden Turkse dans en muziek zijn leven. Ondertussen werkt hij al een hele tijd in Nederland als dansdocent, choreograaf én als muzikant.

🇹🇷 Op zaterdag 1 juni neemt Turgay ons mee naar Anatolië, een gebied dat een groot deel van Turkije omvat en doordrenkt is van een rijke geschiedenis en culturele verscheidenheid.
Turgay brengt ons een dynamische cursus waarbij hij ons onderdompelt in de diversiteit van Turkse dansstijlen die Anatolië rijk is. Naast dansdocent is Turgay ook muzikant waardoor hij sommige dansen ook live kan begeleiden op traditionele instrumenten.

🧳 Of je nu een ervaren danser bent of net begint, deze cursus heeft voor iedereen wat wils. Van krachtige ritmes tot elegante bewegingen, bereid je voor op een culturele reis door het hart van Anatolië.

🚩De cursus gaat door op zaterdag 1 juni van 14:00 tot 18:00 in Gent,  in de danszaal van Danspunt aan Dok-Noord. Alle info vind je op www.goefolk.be/dansdag

📄 Schrijf je in door dit formulier in te vullen vóór woensdag 22 mei! Schrijf vervolgens €25 over op BE38 9796 2155 3672 onder vermelding van "NAAM + Turks2024". Je ontvangt een bevestigingsmail nadat we de betaling ontvangen hebben. Schrijf €7 extra over voor een persoonlijke downloadlink voor educatieve filmpjes van de dansen die we leren. Muziek wordt op de dag zelf verkocht door Turgay! Lukt er iets niet? Stuur een berichtje naar info@goefolk.be!

💃🏿🕺🏾 Kom je met meerdere personen meedansen? Tof! Vul dit formuliertje dan voor elke deelnemer apart in; het is niet erg als je hetzelfde mailadres meerdere keren gebruikt.

🎶 Kan je er geen genoeg van krijgen? De instuif 's avonds is gratis voor deelnemers aan de cursus!

/Privacy: We vragen je e-mailadres zodat we een bevestiging van je inschrijving kunnen sturen en een link om je inschrijving te kunnen wijzigen. We vragen je naam en gsm-nummer om contactopsporing mogelijk te maken bij eventuele covidbesmettingen en voor lastminute annuleringen. Adres en geboortedatum worden gevraagd voor het afsluiten van een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Deze gegevens worden bewaard tot minstens 30 dagen na de activiteit, en uiterlijk 31 december van het jaar verwijderd./
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat is je naam? *
Wat is je gsm-nummer? *
Wat is je geboortedatum? (nodig voor de verzekering) *
MM
/
DD
/
YYYY
Wat is je adres?  (nodig voor de verzekering) *
Ben je lid van een volksdansgroep? Zo ja, welke?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen?
Wil je je inschrijven voor de dansdag op zaterdag 1 juni 2024? *
Required
Wil je graag de educatieve filmpjes ontvangen? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy