Ja, jag vill vara med 2018!
Under 2017 har Tankesmedjan Balans bestått av två personer: Marcus och Åsa. Smidigt. Men lite ... lite, va? Vi har ju en hel välfärd att få upp på banan!

Därför bjuder vi nu in dig att vara med i det otippat väldigt ROLIGA jobbet att uppfylla syftet med Tankesmedjan Balans: "att folkbilda och opinionsbilda om välfärdens styrning och arbetsmiljö".

Hur kommer det här att funka? Ja, det beror såklart lite på hur många vi blir. Men vår tanke är att ha olika sätt att engagera sig, beroende på hur vad man vill, kan och orkar. Inget är spikat än; det här anmälningsformuläret är mest för att se vad som är möjligt. (Och för att det är så kul med blanketter, tycker Åsa)

Är du intresserad? Här nedan kommer lite olika prylar vi tror att vi kommer behöva hjälpas åt med. Vill du ha mer info framöver och kanske vara med och bidra under nästa år -- fyll i, så hörs vi!

Email address *
Jag vill hjälpa till att dela inlägg om min ort eller min sektor.
Är du aktiv på sociala media? Eller träffar du många människor i ... hjälp ... verkligheten?

Då får du gärna vara med och hjälpa oss att få läsare till de olika inlägg och granskningar vi gör. Fyll i var du bor och vilken del av välfärden du jobbar i, så får du ett mejl dagen innan vi publicerar inlägg som rör det. Då kan du vara beredd och dela länken, skriva ut inlägget och lägga på strategiska platser, tipsa folk du träffar och så vidare.

Jag vill ha info om när ni skriver om följande kommuner/landsting:
Your answer
Jag vill ha info om när ni skriver om följande ämnen:
Jag kan ställa som intervjuperson i media.
Media älskar case. Kan du ställa upp och svara på frågor ur perspektivet som välfärdsarbetare? Toppen. Då blir det mycket lättare att få redaktioner intresserade av att skriva om styrningsproblem.
Jag jobbar som/med:
Your answer
Jag vill vara med i själva smedjejobbet ju!
Hahaha, det tror du bara ... jaså, du menar det? UNDERBARA DU! Vi har massor vi gärna tar emot hjälp och avlastning med. Om vi får ihop en arbetsgrupp så kommer jobbet att gå till så här:

- Nån gång då och då - varannan vecka kanske? - så har vi ett planeringsmöte på distans. Typ Google Hangout (det är som Skype fast man inte behöver installera något program).
- Åsa visar och berättar vad som är på gång och vad som behöver göras. Den som vill ta på sig nån uppgift gör det. Det kommer att handla om rätt mycket datorjobb, i kalkylprogram (Google sheets - du behöver inte ha excel) eller med digital bildbehandling (i Canva - du behöver inte ha något program) etc. Det kan också handla om att leta information och förbereda utskick och inlägg för publicering.
- Inga minimikrav. Du gör det du kan och vill. Du är med de veckor du har ork och lust.
- Men heller ingen support. Sorry, det låter hårt, men så är det. Vi kommer inte att kunna utbilda eller handleda. Så den här gruppen är för dig som redan kan jobba med digitala grejer, eller som vet att du kan lära dig sånt på egen hand.

Sånt här tycker jag är kul och jag är rätt bra på det:
Det här frågade ni inte om, men jag skulle vilja hjälpa till med det:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms