(INSCRIPCIONS TANCADES) Seminari de Preparació de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus (20 de setembre de 2017)

Ja no hi ha places disponibles al Seminari de Preparació de la Setmana. Si ens deixeu les vostres dades, us podrem informar de com rebre posteriorment la informació del seminari i com seguir la jornada en streaming. Per qualsevol dubte o qüestió us podeu adreçar a escola.formacio@coamb.cat.

  Captionless Image
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Us recordem que actualment l'aforament d'aquesta activitat està complet i no podem acceptar la vostra plaça. Gràcies per la comprensió.

  La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d'informació de Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol·licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s'estableix a l'article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. De la mateixa forma, aquest consentiment s'estén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació aplicable. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si s'escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, al domicili C. Muntaner, 81 6º1ª, 08011 Barcelona, (Barcelona) o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a coamb@coamb.cat. Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona Telèfon: 93 304 21 09 c/e: coamb@coamb.cat