Anmälning till Lingolympiaden 2015!

Med det här formuläret anmäler du dig till Lingolympiaden 2015 som äger rum i form av en individuell tävlingen den 22 april på Lunds, Uppsalas, Göteborgs och Stockholms universitet. Sista anmälningsdag är 12 april. Om det blir fullt innan kommer ni få information om det. Sen anmälan kan tas emot ifall det finns plats över, men det är absolut inte garanterat.

Gratis för medlemmar!
Det är gratis att delta men man kan bara delta om man är medlem i Unga Forskare Stockholm. Denna registrering är både ansökan om deltagande i Lingolympiaden 2015 och ansökan om medlemskap i Unga Forskare Stockholm. Tävlingen arrangeras av Unga Forskare Stockholm i samarbete med universiteten i Uppsala, Stockholm och Lund samt med stöd från Vitterhetsakademien. Unga Forskare Stockholm är en ideell ungdomsorganisation som uppmuntrar ungdomar att intressera sig för vetenskap och teknik. Medlemskap innebär inte annat än att du entusastiskt deltar i aktiviter, våra föreningar är till för dig.

När man blir medlem i en förening i Sverige så behöver den föreningen personuppgifter för medlemmen i fråga. Det är bland annat viktigt när föreningen redovisar sin verksamhet för de instanser som finansierar den. Medlemskap och deltagande i Lingolympiaden är frivilligt, ifall du inte vill delta är du välkommen att avstå.

Vi kommer att kontakta dig i frågor som handlar om tävlingen och vi litar på att du är ansvarsfull och kan ta till dig den informationen utan onödiga påminnelser. Vi kommer inte dela med oss av dina personuppgifter till tredje part, de är endast till för våra interna medlemsregister. Ifall du har några mer frågor föreningsliv i Sverige eller Lingolympiaden är du välkommen att kontakta oss.

Schema
Lingolympiaden börjar 9.00 och slutar 17.00 den 22 april. Det är lunchrast mellan 13-14 och det finns flera restauranger på campus. Kontakta oss gärna ifall ni vill ha hjälp med att förboka lunch. På eftermiddagen arrangeras det två spännande föreläsningar.

    This is a required question
    This is a required question