Aanmeldformulier JANE en Jong&Waterschap 2019
Aanmelden kan alleen nog voor jonge ambtenaren werkzaam bij een waterschap. Jullie ontvangen 11 september een e-mail met de benodigde informatie. We zien je graag 12 september om 9 uur in het provinciehuis in Utrecht!

Het is weer tijd voor JANE!
Op donderdag 12 september organiseren we van 12.00 tot 17.30 uur ons event JANE in het provinciehuis van Utrecht. Het is het (gratis) Jonge Ambtenaren Netwerk Event van FUTUR. We hopen ook van jullie organisatie jonge ambtenaren te verwelkomen! Nieuw dit jaar: niet alleen bestuursleden van jonge ambtenarennetwerken zijn van harte welkom, maar ook individuele jonge ambtenaren kunnen JANE bijwonen! De centrale vraag is die middag hoe jonge ambtenaren hun positie in hun organisatie kunnen versterken. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Later hoor je per e-mail meer over het programma.

Aanmelden kan t/m 6 september, tenzij het maximum aantal eerder wordt bereikt.

Jong&Waterschap!
Op donderdagochtend 12 september van 09.00 tot 12.15 uur organiseren we het event Jong&Waterschap! Voor jonge ambtenaren die werken bij waterschappen en hoogheemraadschappen is er een ochtendprogramma. De Unie van Waterschappen wil aandacht besteden aan het behouden van jonge ambtenaren en aan het imago van waterschappen om meer jonge werknemers aan te kunnen trekken. Daarom willen wij als FUTUR de jonge ambtenaren met elkaar in contact brengen en input verzamelen over hoe jongeren aankijken tegen hun werkgever: wat doet hen blijven en hoe trekken waterschappen meer jonge collega's aan? Er is ruimte om kennis te maken met collega's en bovendien is er een lezing van de kersverse hoogleraar Publieke organisatie van het (decentrale) waterbeheer: Herman Havekes!
Wil jij jouw ervaringen met ons delen? Meld je dan snel aan voor het event Jong&Waterschap.
Wat zijn je voor- en achternaam? *
Vanuit welke specifieke overheidsorganisatie meld je je aan? *
Wat is je functie in je organisatie? *
Op welk e-mailadres kunnen we je bereiken? *
Werk je voor een waterschap? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy