Inscripció acte + dinar 10 de febrer - Teatre de Balaguer
SABERS POPULARS I LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ
Acte solidari amb la Dolça Revolució de les Plantes Medicinals i amb Josep Pàmies

10 de febrer 2019 (diumenge)
Teatre de Balaguer: https://goo.gl/maps/vmJoo9J32YH2

Bo d’ajut voluntari: 3-5€.*
Dinar solidari: 10€.* --s'ha completat l'aforament màxim del dinar. Ens sap greu, però des de l'organització,no podem oferir més places.
*els diners recollits no són per pagar cap multa, sinó que organitzem aquest acte perquè considerem que no podem callar (o vindran un altre dia a per naltres), per defensar que les persones puguem debatre sobre salut quan i on vulguem i per donar suport econòmic: per defensar-nos junts/es, recaptem fons per fer front a les despeses jurídiques que es generen en no acatar els 720.000€ de multa que els han imposat a la Dolça Revolució i al Josep Pàmies.

**El acto será en catalán, sin interpretación simultánea. Si queréis asistir de todas formas, aquí os facilitamos una traducción al castellano del formulario de inscripción: https://docs.google.com/document/d/1mGh-XkH_Y8YXFRy186HXC0FB3rUrU5as6-bTk0D3ztQ/edit?usp=sharing

e-mail
En cas que hi hagués qualsevol necessitat de comunicar-vos canvis el dia de l'acte, us avisaríem a través d'aquest e-mail que ens indiqueu.
Your answer
Inscripció teatre: quantes persones? *
El teatre de Balaguer té un aforament limitat de 700 persones. Necessitem que ens indiqueu la quantitat de persones que assistireu al teatre. Si esteu fent la inscripció només per al dinar i no vindreu a l'acte, indiqueu si us plau la primera opció ("0 persones").
Required
Inscripció teatre: llista d'entrada
Indiqueu-nos si us plau nom i cognom (o una referència que no doni peu a confusions) de la persona a nom de qui feu la inscripció, per tal de poder-vos trobar a la llista d'inscrits i donar-vos accés al teatre, el dia de l'acte.
Your answer
Vols rebre informació a l'email de futurs actes i convocatòries?
Vols afegir altre/s emails, per rebre informació? (en cas que us inscrigueu altres persones a través d'aquest formulari)
Your answer
Adhesió com a col·lectiu
Voleu adherir-vos com a col·lectiu i participar el dia de l'acte, dient unes paraules de suport o denúncia (participació el més breu possible; màxim 5 minuts)?
Dubtes / comentaris / suggeriments / crítiques
També podeu entrar en contacte amb nosaltres, per a qualsevol cosa, a través del correu: saberspopulars@gmail.com
Your answer
Captionless Image
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service