Enkät om värnplikt och vapenvägran
Förra året beslutade regeringen att återinföra den allmänna värnplikten. Vi i Stockholms Fredsförening är nyfikna på hur många av våra medlemmar som har egna erfarenheter av värnplikten eller av att vapenvägra. Med denna enkät önskar vi att samla in reflektioner och kritiska röster från våra medlemmar, som vi kan sprida i kommunikation till unga som har funderingar kring värnplikten.
Din ålder:
Din könstillhörighet
Har du gjort värnplikten?
Här har du chansen att lämna ett kort citat med dina tankar/åsikter/erfarenheter av militär grundutbildning. Har du någon specifik kritik mot det?
Your answer
Om du fick chansen att skicka med en tankeställare till unga som berörs av den återinförda värnplikten, vad hade det varit?
Your answer
Förnamn (frivilligt):
Väljer du att lämna ditt förnamn kan vi använda det i samband med kommunikation av era citat.
Your answer
Om du är intresserad av att engagera dig mer i denna fråga kan du lämna en emailadress/telefonnummer vi kan nå dig på (frivilligt):
Your answer
Dina svar är anonyma. Om du väljer att fylla i dina kontaktuppgifter (frivilligt) så godkänner du att vi sparar dessa för att kunna kontakta dig för vidare engagemang. Vi kommer inte använda dina kontaktuppgifter för något annat syfte än vidare engagemang i Stockholms Fredsförening.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms